Πυροβολισμοί σε συγκρότημα κατοικιών στο Ρόουντ Άιλαντ - Ένας νεκρός

Πυροβολισμοί σε συγκρότημα κατοικιών στο Ρόουντ Άιλαντ - Ένας νεκρός

Το περιστατικό έγινε στο Babcock Village του Westerly, μιας παραλιακής περιοχής του Ρόουντ Άιλαντ - Δυο οι τραυματίες - Αυτοκτόνησε ο δράστης

rode_island
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα συγκρότημα κατοικιών ηλικιωμένων του Ρόουντ Άιλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από ένα «περιστατικό με πυροβολισμούς», δήλωσαν αξιωματούχοι την Πέμπτη. Ο ένας εκ των τριών τραυματιών έχασε τη ζωή του λίγη ώρα αργότερα.

Σε ό,τι αφορά τον δράστη, μετά το περιστατικό, φέρεται να έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και να αυτοκτόνησε.

Η εκπρόσωπος της υπηρεσίας διαχείρισης έκτακτης ανάγκης δήλωσε ότι το περιστατικό έγινε στο Babcock Village του Westerly. Η αστυνομία της Πολιτείας Ρόουντ Άιλαντ βρέθηκε στην περιοχή, ενώ όλα τα παρακείμενα σχολεία εκκενώθηκαν.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα ΗΠΑ) σε ένα συγκρότημα σπιτιών ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που άνοιξε πυρ, βρέθηκε νεκρός σε κοντινό χώρο από το συγκρότημα. 

Three reported shot in Westerly, Rhode Island



Εργάτης σε τοπική επιχείρηση ανέφερε στο NBC πως: «Ακούσαμε σειρήνες,  καθώς βρισκόμαστε δίπλα στο δρόμο που συνέβη το περιστατικό. Κλείσαμε το λατομείο μας και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης