Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα στην ηγέτη της Σκωτίας,Νίκολα Στέρτζον ότι δεν θα υπάρξει νέο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας τονίζοντας ότι το προηγούμενο δημοψήφισμα του 2014 πρέπει να γίνει σεβαστό.
"Ο πρωθυπουργός κατέστησε σαφές πόσο παραμένει αντίθετος σε ένα δεύτερο δημοψήφισμα ανεξαρτησίας, συμφωνώντας με την πλειονότητα των πολιτών στη Σκωτία που δεν θέλουν να επιστρέψουν στον διχασμό και την αβεβαιότητα", ανακοινώθηκε από το γραφείο του.
Ο πρωθυπουργός "πρόσθεσε πόσο καθοριστικό ήταν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2014 και ότι αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό".
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events