Βρετανία: Θα παντρευτεί ο Μπόρις Τζόνσον την αγαπημένη του Κάρι Σίμοντς;

Βρετανία: Θα παντρευτεί ο Μπόρις Τζόνσον την αγαπημένη του Κάρι Σίμοντς;

Μετά την επιβλητική νίκη του Μπόρις Τζόνσον στις εκλογές ο βρετανικός Τύπος «βλέπει» γάμο και κουφέτα στην Ντάουνινγκ Στριτ

boris
Με τον μεγάλο νικητή των εκλογών στη Βρετανία, Μπόρις Τζόνσον να της κρατάει σφιχτά το χέρι πανηγυρίζοντας χθες το βράδυ για τον θρίαμβο του κόμματός του, οι Βρετανοί βλέπουν «κουφέτα»...στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός και η αγαπημένη του Κάρι Σίμοντς απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο «Νο 11» της Ντάουνινγκ Στριτ» με την 31χρονη Κάρι, να κάνει πρόβα νυφικού, όπως σχολιάζει σήμερα η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η Κάρι έχει ήδη πάρει μαθήματα «Πρώτης Κυρίας» από τη Σαμάνθα Κάμερον, σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.

Έπαιξε διακριτικό αλλά καθοριστικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Τζόνσον.

Κλείσιμο
Εάν κρίνουμε από τις φωτογραφίες του ζευγαριού, Μπόρις και Κάρι είναι στα καλύτερά τους.

Ως κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού στη Βρετανία, ο Τζόνσον θα μπορεί να περνάει με άνεση τα νομοσχέδια στη βουλή ενώ η πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας, θα βρίσκεται στο πλευρό του. Ωστόσο, ένα πρόβλημα απομένει να λυθεί.



Ο 55χρονος Τζόνσον και η πρώην σύζυγός του Μαρίνα Γουίλερ, είναι σε διάσταση από τον περασμένο Σεπτέμβριο και όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», μόλις βγει το διαζύγιό τους, ο Βρετανός πρωθυπουργός θα μπορεί να αποκαταστήσει την καλή του προχωρώντας στο τρίτο στεφάνι.

H 31χρονη Κάρι είναι η πρώτη ανύμφευτη «Πρώτη Κυρία» που διαμένει στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο ρόλος της για τα επόμενα πέντε χρόνια, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το καθεστώς της: εάν την νυμφευτεί, τότε πιθανότατα θα έχει πιο ενεργό ρόλο στην πολιτική ζωή της Βρετανίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης