Βραζιλιάνος έκανε την πιο αποτυχημένη μεταμφίεση για να δώσει δίπλωμα οδήγησης στη μητέρα του

Βραζιλιάνος έκανε την πιο αποτυχημένη μεταμφίεση για να δώσει δίπλωμα οδήγησης στη μητέρα του

Αυτό που πρόδωσε τον 43χρονο, ο οποίος αρχικά ξεγέλασε την εξεταστή, ήταν το μέγεθός του αλλά και η εξαιρετικά «ψεύτικη» φωνή του

metam-bra
Αν υπήρχε Όσκαρ για την πιο αποτυχημένη μεταμφίεση ο 43χρονος Εϊτόρ Σκιάβε από τη Βραζιλία θα ήταν σίγουρα ο νικητής μετά από όσα έκανε προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η 60χρονη μητέρα του, Μαρία, θα έπαιρνε επιτέλους το δίπλωμα οδήγησης μετα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Παρά το γεγονός οτι ο 43χρονος έβαλε γυναικεία ρούχα, περούκα και μακιγιάζ, οι υπεύθυνοι των εξετάσεων δεν πείστηκαν και κατάλαβαν άμεσα την απάτη την περασμένη Τρίτη οπότε ήταν προγραμματισμένο το τέταρτο τεστ για την 60χρονη.

metam-bra2


Αυτό που πρόδωσε τον 43χρονο, ο οποίος αρχικά ξεγέλασε την εξεταστή, ήταν το μέγεθός του αλλά και η εξαιρετικά «ψεύτικη» φωνή του.

«Η μεταμφίεσή του αρχικά δεν τον πρόδωσε γιατί κι εγώ ήμουν αφηρημένος καθώς θα ήταν η πέμπτη υποψηφία που θα εξέταζα. Όταν, όμως, μπήκα στο αυτοκίνητο και έκατσα δίπλα του, αντιλήφθηκα γρήγορα ότι επρόκειτο για άνδρα και όχι για γυναίκα» δήλωσε η εξετάστρια που τσάκωσε τον 43χρονο.

Κλείσιμο
Ο 43χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι η υπόθεσή του να οδηγηθεί σε δίκη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης