Ανατρεπτικός Μπάνκσι: Δύο τάρανδοι «τραβούν» άστεγο στο Μπέρμιγχαμ

Ανατρεπτικός Μπάνκσι: Δύο τάρανδοι «τραβούν» άστεγο στο Μπέρμιγχαμ

Βίντεο ανάρτησε στο Instagram του ο καλλιτέχνης - Απεικονίζεται ένας άνδρας, ο Ράιαν, σε παγκάκι ενώ την ίδια ώρα τον «ταβούν» δύο τάρανδοι που είναι ζωγραφισμένοι σε ένα σημείο του τοίχου

_110063936_banksy1
Πρωτοποριακός και αντισυμβατικός, ο καλλιτέχνης Μπάνσκι δημιούργησε ένα ακόμη ιδιαίτερο εγχείρημα, με θέμα αυτή τη φορά τα Χριστούγεννα.

Το νέο του έργο, το οποίο ανέβασε πριν από λίγες ώρες στο Instagram, εστιάζει στην πιο σκοτεινή πτυχή των Χριστουγέννων, τους άστεγους.

Αναδεικνύει τη σοβαρότητα του θέματος ανεβάζοντας βίντεο στο Instgram όπου φαίνεται ένας άνδρας, ο Ράιαν, σε παγκάκι ενώ την ίδια ώρα τον «ταβούν» δύο τάρανδοι που είναι ζωγραφισμένοι σε ένα σημείο του τείχου, στη βιομηχανική περιοχή του Μπέρμιγχαμ, Jewellery Quarter.

Μέχρι στιγμής, το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

Σε αυτό το οπτικό υλικό ο Μπάνσκι επιβραβεύει τη γενναιοδωρία των ανθρώπων που έδωσαν φαγητό στον Ράιαν, ενώ γυριζόταν το βίντεο.

Στην ανάρτησή του ο Μπάνσκι γράφει τα εξής: «Θεέ ευλόγησε το Μπέρμιγχαμ. Σε 20 λεπτά κινηματογραφήσαμε τον Ράιαν στο παγκάκι, ενώ περαστικοί τού έδωσαν να πιει κάτι ζεστό, δύο μπάρες σοκολάτας και αναπτήρα χωρίς όμως ο άστεγος να έχει ζητήσει κάτι».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

. God bless Birmingham. In the 20 minutes we filmed Ryan on this bench passers-by gave him a hot drink, two chocolate bars and a lighter - without him ever asking for anything.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Banksy (@banksy) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης