Δεν το «πολυέχει» με το ποδόσφαιρο ο Μπόρις Τζόνσον - Δείτε βίντεο

Δεν το «πολυέχει» με το ποδόσφαιρο ο Μπόρις Τζόνσον - Δείτε βίντεο

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν πρέπει να διακρίνεται για τις επιδόσεις του στην «ασπρόμαυρη θεά», όπως διακρίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο - Δείτε το και θα καταλάβετε

tzonson_balla
Σε ένα event για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία, βρέθηκε πριν μερικές ημέρες ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Κατά τη διάρκειά του, ο Τζόνσον τόνισε πως η Βρετανία θα επενδύει 550 εκατομμύρια λίρες για την ανάπτυξη των υποδομών του ποδοσφαίρου της χώρας, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάληψης της διοργάνωσης του Μουντιάλ του 2030 αν, φυσικά, κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές.

«Αν εκλεγώ την επόμενη εβδομάδα, θα δουλέψω με την καρδιά και την ψυχή μου για τη διεκδίκηση του Μουντιάλ του 2030 από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Θέλω αυτό το τουρνουά να είναι κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο, θέλω να μεταμορφώσει τις ζωές μας, όπως έγινε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012».

Ταυτόχρονα, ο Τζόνσον δοκίμασε τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο, μαζί με μικρούς αθλητές, ωστόσο έδειξε... πως δεν το έχει και πολύ, όπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης