Βρετανικές εκλογές: Τζόνσον και Κόρμπιν διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο τελευταίο ντιμπέιτ
Στις 22:30 ώρα Ελλάδας στο BBC - Εάν κερδίσει ο Τζόνσον στις 12 Δεκεμβρίου, η Βρετανία θα αποχωρήσει από την ΕΕ στις 31 Ιανουαρίου
Μίνα Αγγελίνη
Έξι ημέρες πριν από τις βρετανικές εκλογές, τα βλέμματα όλων στρέφονται στο αποψινό ντιμπέιτ με τους Μπόρις Τζόνσον και Τζέρεμι Κόρμπιν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 22:30 ώρα Ελλάδας στο BBC, με το θέμα του Brexit να βρίσκεται στο προσκήνιο.
Λίγες ώρες πριν από την τηλεμαχία, ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν εξαπέλυσε επίθεση στον Βρετανό πρωθυπουργό και ηγέτη των Συντηρητικών με αφορμή το Brexit.
Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το κόμμα του Τζόνσον, οι Τόρις, προηγείται των Εργατικών από δέκα έως δώδεκα μονάδες.
Εάν κερδίσει ο Τζόνσον στις 12 Δεκεμβρίου, η Βρετανία θα αποχωρήσει από την ΕΕ στις 31 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα επιδιώξει να θέσει σε ισχύ μια εμπορική συμφωνία με το μπλοκ έως τα τέλη του 2020.
Ο Κόρμπιν εξαπέλυσε σήμερα επίθεση στον Βρετανό πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντας τις υποσχέσεις του «απάτη» και λέγοντας ότι η συμφωνία του για το Brexit θα είναι απλά το ξεκίνημα «επίπονων διαπραγματεύσεων και αθετημένων υποσχέσεων».
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.