Συναγερμός στη Γαλλία: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με φιάλες αερίου

Συναγερμός στη Γαλλία: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με φιάλες αερίου

Οι έρευνες των αρχών έδειξαν πως δεν συντρέχει κίνδυνος - Το ύποπτο αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο δίπλα σε στρατιωτικό νοσοκομείο της γαλλικής πόλης και κοντά σε χριστουγεννιάτικη αγορά - Ανακρίνεται ο ιδιοκτήτης

lille_car
Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην πόλη Λιλ της Γαλλίας, καθώς οι Αρχές εντόπισαν αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τρεις φιάλες φυσικού αερίου και μια βαλίτσα.

Το ύποπτο αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από ένα μπαρ, κοντά σε στρατιωτικό νοσοκομείο της γαλλικής πόλης με τις Αρχές να βρίσκονται στο σημείο, να το έχουν αποκλείσει και να προχωρούν στις απαραίτητες έρευνες. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα της Λιλ. Άγνωστη, προς το παρόν, παραμένει η  ταυτότητά του ή αν είναι κάτοικος της περιοχή.  

France's Lille on lockdown after police find gas canisters in car near hospital #lille #france


«Ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Citroen Picasso με σπασμένα παράθυρα βρέθηκε σταθμευμένο κοντά σε στρατιωτικό νοσοκομείο», αναφέρει η γαλλική εφημερίδα La Voix du Nord.

Στο σημείο βρέθηκαν και πυροτεχνουργοί, οι οποίοι έβγαλαν από το όχημα μια μεγάλη και δυο μικρές φιάλες, ωστόσο από τις έρευνες που πραγματοποιήσαν, έφτασαν στο συμπέρασμα πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον κόσμο.  Την εξέλιξη αυτή δημοσιοποίησε στο Twitter και η τοπική αστυνομία, αναφέροντας πως «η δημόσια επιχείρηση έχει ολοκληρωθεί». 



Κλείσιμο

Νωρίτερα, πάντως, η αστυνομία είχε προχωρήσει στην εκκένωση κτιρίων και σπιτιών που βρίσκονται στους γύρω δρόμους, υπό τον φόβο πιθανής έκρηξης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, βρίσκεται μια χριστουγεννιάτικη αγορά, η οποία λειτουργεί σε καθημερινή βάση. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης