Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο: Η Μελάνια παρουσιάζει την... πατριωτική διακόσμηση

Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο: Η Μελάνια παρουσιάζει την... πατριωτική διακόσμηση

Φέτος η γιορτινή διακόσμηση περιλαμβάνει ψεύτικο χιόνι, λουλούδια και στολίδια που παραπέμπουν στην αστερόεσσα και την καμπάνια «Be Best» της «Πρώτης Κυρίας» - Η Μελάνια προετοίμαζε τον στολισμό από το καλοκαίρι, γράφει η Daily Mail

melania
Άκρως... πατριωτικό ύφος έχουν φέτος οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις στον Λευκό Οίκο, τις οποίες παρουσίασε η Μελάνια Τραμπ σε ένα εντυπωσιακό βίντεο που πόστερε στο Twitter.

Στο βίντεο διάρκειας ενάμισι λεπτού, η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ εμφανίζεται όπως πάντα κομψότατη, φορώντας κρεμ παλτό, φόρεμα και γόβες στιλέτο, να θαυμάζει το αποτέλεσμα της δουλειάς των εθελοντών που γέμισαν με στολίδια τον Λευκό Οίκο. Η Μελάνια μάλιστα εμφανίζεται να προσθέτει τις τελικές πινελιές στην «πατριωτική διακόσμηση» που είχε ως στόχο να τιμήσει το «Πνεύμα της Αμερικής».

mela


«Το Πνεύμα της Αμερικής φωτίζει τον Λευκό Οίκο», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, επισημαίνοντας ότι μοιράζεται αυτήν την «πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού» με μεγάλη χαρά, ώστε να τη θαυμάσουν όλοι και να βιώσουν την ομορφιά της εποχής των Χριστουγέννων.



Φέτος η γιορτινή διακόσμηση του Λευκού Οίκου περιλαμβάνει ψεύτικο χιόνι, στολίδια που παραπέμπουν στην αστερόεσσα και την καμπάνια «Be Best» της Μελάνια Τραμπ αλλά και ένα τεράστιο «advent calendar» που μετρά αντίστροφα μέχρι τη μέρα των Χριστουγέννων.

Κόκκινα και λευκά λουλούδια, τοποθετημένα με καλαισθησία στον χώρο, και χάρτινα αστέρια που κρέμονται από την οροφή συμπληρώνουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Κλείσιμο
melania-1


Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μελάνια έκανε σχέδια για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου από το καλοκαίρι, ανταλλάζοντας ιδέες με τους συνεργάτες της. Το Σάββατο η «Πρώτη Κυρία» έγραψε στο Twitter: «Οι εθελοντές εργάζονται σκληρά στον Λευκό Οίκο. Ευχαριστώ όσους ήρθαν από κάθε γωνιά της σπουδαίας μας χώρας για να διακοσμήσουν το σπίτι του έθνους. Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα αύριο το απόγευμα! #ChristmasWhiteHouse».



Τον επόμενο μήνα θα υπάρχει ένας πυρετός δραστηριότητας στον Λευκό Οίκο, με τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του να δίνουν το παρών σε δεκάδες εορταστικές εκδηλώσεις.

Μεταξύ αυτών των εκδηλώσεων, όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου στην βρετανική εφημερίδα, θα είναι η καθιερωμένη... «απονομή χάριτος» στις γαλοπούλες, οι ειδικές ξεναγήσεις για το κοινό αλλά και τα λαμπερά πάρτι για στρατιωτικούς, εργαζόμενους στον Λευκό Οίκο και πολιτικούς, όπου θα γιορτάσουν μαζί με τις οικογένειές τους.

stol
stol-2


melania-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης