Τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίουTurkStreamείναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν στις 8 Ιανουαρίου 2020, ανακοίνωσε χθες Σάββατο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μια τελετή εγκαινίων του αγωγού φυσικού αερίου Tanap, από τον οποίο θα μεταφέρεται φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη, μέσω της Τουρκίας.
«Βεβαίως, έχουμε ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα που θα κάνουμε. Στις 8 Ιανουαρίου, στην Κωνσταντινούπολη θα εγκαινιάσουμε τον αγωγό φυσικού αερίου TurkStream», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να επισκεφθεί την Τουρκία την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.
«Οι πρόεδροι θα συναντηθούν με την αφορμή ολοκλήρωσης των έργων για τον TurkStream. Θα συζητήσουν επίσης τις διμερείς σχέσεις», τόνισε.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.