Σεισμός Αλβανία : Η Μέγκι Ντρίο μιλά για την ξαδέρφη της που βρέθηκε εγκλωβισμένη κάτω από τα συντρίμμια

Σεισμός Αλβανία : Η Μέγκι Ντρίο μιλά για την ξαδέρφη της που βρέθηκε εγκλωβισμένη κάτω από τα συντρίμμια

Νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση - Εμεινε 18 ώρες κάτω από τα επείπια

megi
Τα τελευταία 24ωρα δεν ήταν εύκολα για την πρώην παίκτρια του GNTM Μέγκι Ντρίο και την οικογένειά της. Ανάμεσα στους τραυματίες , του φονικού σεισμού στην Αλβανία , βρίσκεται και μία 20χρονη ξαδέρφη της ,η οποία ήταν εγκλωβισμένη για αρκετές ώρες κάτω από τα συντρίμμια. Την ώρα του σεισμού βρισκόταν μαζί με την παρέα της σε ένα μαγαζί για να ψωνίσουν, το οποίο κατέρρευσε με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονταν μέσα να εγκλωβιστούν κάτω από τα ερείπια.
Η ξαδέρφη της Μέγκι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο και μέχρι σήμερα βρίσκεται διασωληνωμένη. Η Μέγκι μίλησε στο protothema.gr εκφράζοντας την αγωνία της για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης της ξαδέρφης.

«Η ξαδέρφη μου έμεινε 18 ολόκληρες ώρες κάτω από τα συντρίμμια»

«Η ξαδέρφη μου έμεινε 18ολόκληρες ώρες κάτω από τα συντρίμμια . Εγώ κάποια στιγμή πίστεψα ότι μπορεί και να μην την βρουν ποτέ οι διασώστες . Ο σεισμός έγινε ξημερώματα στην Αλβανία και ενημερώθηκα από τον πατέρα μου ότι αγνοείται η ξαδέρφη μου . Ο θείος μου , μας ενημέρωσε ότι είχε βγει μαζί με τις φίλες της για ψώνια οπότε καταλάβαμε ότι είναι κάπου εγκλωβισμένη . Δεν γνωρίζαμε σε ποιο μαγαζί είχε πάει να ψωνίσει και για αυτό δεν ξέραμε σε ποιο σημείο να την ψάξουμε.

Εγώ από το άγχος μου και την αγωνία είχα ανεβάσει πυρετό . Κοιμόμουν κι όταν ξυπνούσα  νόμιζα ότι την έβλεπα μπροστά μου να ζητάει βοήθεια .Είχε πάει για ψώνια μαζί με άλλες δυο κοπέλες και καμία από τις φίλες της δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.Οπότε η αγωνία μας για την ξαδέρφη μου και τις φίλες της μεγάλωνε πιο πολύ .

Τελικά μετά από αρκετές ώρες την βρήκαν οι διασώστες κάτω από τα συντρίμμια του μαγαζιού που είχε πάει για να ψωνίσει. Όταν μετέφεραν τη ξαδέρφη μου στο νοσοκομείο αρχικά  ήταν σε κώμα αλλά κάποιες ώρες μετά  μίλησα  για λίγο μαζί της και αυτά που μου περιέγραψε ήταν σοκαριστικά. Μου είπε: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και είχα σοκαριστεί γιατί όλα τα συντρίμμια είχαν πέσει πάνω στο δεξί μου πόδι. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σκεφτόμουν πως αν μετακινιόμουν μπορεί και να έχανα το πόδι μου».

Κλείσιμο
Τώρα αυτή τη στιγμή η ξαδέρφη μου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και σήμερα το πρωί πρόκειται να κάνει κάποιο χειρουργείο ώστε να μην χάσει το δεξί της πόδι γιατί δυστυχώς υπάρχει και αυτή η μικρή πιθανότητα»λέει στο protothema.gr η Μέγκι Ντρίο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης