Σε δημοπρασία η δεύτερη μόλις φωτογραφία-ντοκουμέντο για τον Μπίλι δε Κιντ

Σε δημοπρασία η δεύτερη μόλις φωτογραφία-ντοκουμέντο για τον Μπίλι δε Κιντ

Ο διαβόητος παράνομος της Άγριας Δύσης απεικονίζεται να παίζει χαρτιά με μέλη της συμμορίας του - Αναμένεται να πουληθεί για 1 εκατ. δολάρια

bili-fot1
Σε δημοπρασία αναμένεται να τεθεί τις επόμενες ημέρες η μόλις δεύτερη φωτογραφία-ντοκουμέντο στην οποία φέρεται να απεικονίζεται ο παράνομος-θρύλος της Άγριας Δύσης Μπίλι δε Κιντ.

Στη φωτογραφία την οποία αποφάσισε να δώσουν προς δημοπρασία συγγενείς ενός μέλους της συμμορίας του, φαίνεται ο Μπίλι δε Κιντ να παίζει χαρτιά.

bili-fot1


Η φωτογραφία, η οποία αναμένεται να πιάσει τουλάχιστον 1 εκατ. δολάρια, χρονολογείται από το 1877.

Ο Μπίλι δε Κιντ φαίνεται να κάθεται γύρω από ένα τραπέζι με τρία μέλη της συμμορίας του που επίσης καταζητούσαν τότε οι αρχές.

Σύμφωνα με ιστορικούς την περίοδο στην οποία έχει τραβηχτεί η φωτογραφιά ο Μπίλι δε Κιντ ήταν καταζητούμενος για δολοφονία σιδερά στην Αριζόνα.



Κλείσιμο
Η προηγούμενη φωτογραφία στην οποία φέρεται να απεικονίζεται ο διαβόητος παράνομος της Άγριας Δύσης τον δείχνει να χαλαρώνει σε έναν αγώνα κροκέ κατά την διάρκεια ενός γάμου πιθανότατα το 1878.

Ο Μπίλι δε Κιντ ήταν και παραμένει ένα από τα αγαπημένα μυστήρια της ιστοριογραφίας της Άγριας Δύσης και ένα από τα πιο προσφιλή θέματα για τον κόσμο του θεάματος. Η ζωή του είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός «καταδικασμένου» σταρ της εποχής του, γεννημένος κατά πάσα πιθανότητα το 1859, από πατέρα Ιρλανδό και μητέρα μια γυναίκα το όνομα της οποίας (όπως και όλων των μελών της οικογένειας) ακόμα και σήμερα δεν είναι ξεκαθαρισμένο.

bili-fot3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης