Γιατί ο Τραμπ υπεβλήθη υπό άκρα μυστικότητα σε ιατρικό τσεκάπ;

Γιατί ο Τραμπ υπεβλήθη υπό άκρα μυστικότητα σε ιατρικό τσεκάπ;

Ένιωσε μήπως δυσφορία στο στήθος;

do12
Γιατί δεν ακολούθησε το «πρωτόκολλο», σύμφωνα με το οποίο ενημερώνεται η διευθυνσή του νοσοκομείου πριν από την άφιξη του Αμερικανού προέδρου όταν πρόκειται για εξετάσεις ρουτίνας;

Ο Λευκός Οίκος προέβη σε καθησυχαστικές ανακοινώσεις σχετικά με την αιφνίδια επίσκεψη Τραμπ για ιατρικό τσεκάπ, παρά το γεγονός ότι δεν είχε καν ενημερώσει το νοσοκομείο και το ιατρικό προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου «Walter Reed».

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να ενημερώσει τους συμπολίτες του ότι χαίρει άκρας υγείας, μετά την πρώτη φάση των ετήσιων ιατρικών εξετάσεών του, τις οποίες έκανε το Σάββατο.

O πρώην στρατιωτικός Άντριου Βέρνον, συνεργάτης του ιστότοπου «The Hill», έγραψε στο Twitter ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που είχε από πηγές του νοσοκομείου, ο Τραμπ αισθάνθηκε δυσφορία στο στήθος και για το λόγο αυτό έκανε «απροειδοποίητα ένα τσεκάπ».

«Πηγές μου λένε από το ιατρικό κέντρο "Walter Reed" ότι ο πρόεδρος εξετάστηκε για δυσφορία στο στήθος. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες αυτήν τη στιγμή», ήταν το μήνυμά του στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου.

Την ίδια ώρα, το CNN ανέφερε ότι το προσωπικό του νοσοκομείου είχε πλήρη μεσάνυχτα για την άφιξη του Αμερικανού προέδρου.

«Τα ιατρικά στελέχη του Walter Reed συνήθως λαμβάνουν μία ειδοποίηση πριν την επίσκεψη προέδρου και ενημερώνουν με τη σειρά τους το προσωπικό για να κλείσει κάποιες πτέρυγες. Αυτό δεν συνέβη αυτή τη φορά, υποδεικνύοντας ότι η επίσκεψη δεν ήταν ρουτίνας κι ότι προγραμματίστηκε την τελευταία στιγμή», επισημαίνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης