Τουλούζη: Κατέρρευσε γέφυρα - Μία 15χρονη νεκρή

Τουλούζη: Κατέρρευσε γέφυρα - Μία 15χρονη νεκρή

 Τουλάχιστον εννέα άτομα τραυματίστηκαν, δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Φόβοι για αρκετούς αγνοούμενους - Ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό έπεσαν στον ποταμό Ταρν

toulouse1
Μία γέφυρα κατέρρευσε σήμερα το πρωί βόρεια της Τουλούζης με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο κι ένα φορτηγό να πέσουν στον ποταμό Tαρν. Τραγικός απολογισμός του ατυχήματος, ο θάνατος μιας 15χρονης, ενώ η νομαρχία, η εισαγγελία και η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής εκφράζουν φόβους για αρκετούς αγνοούμενους. 

Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία της Πυροσβεστικής, από την κατάρρευση της γέφυρας τουλάχιστον εννέα άτομα τραυματίστηκαν. Δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ.   

"Μέχρι στιγμής έχει καταγραφεί ένα θύμα, μια 15χρονη, (το πτώμα της οποίας ανασύρθηκε από τον ποταμό), ενώ η μητέρα της (...) η οποία βρισκόταν μέσα στο όχημα διεσώθη, βοηθούμενη κυρίως από περαστικούς", δήλωσε ο εισαγγελέας της Τουλούζης Ντομινίκ Αλζεαρί, εκφράζοντας φόβους για "αρκετούς αγνοούμενους".

Μεταξύ αυτών μπορεί να βρίσκεται ένας οδηγός φορτηγού και "ίσως" ο οδηγός ενός τρίτου οχήματος, διευκρίνισε παράλληλα ο νομάρχης Ετιέν Γκιγιό.

VIDÉO - Un pont s'effondre près de Toulouse

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης