Τραμπ: Ξέρουμε πού βρίσκεται ο νέος ηγέτης του ISIS

Τραμπ: Ξέρουμε πού βρίσκεται ο νέος ηγέτης του ISIS

«Τα μάτια μας είναι πάνω του, θα έχει πρόβλημα» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος για τον διάδοχο του Μπαγκντάντι - Παράλληλα, εξέφρασε τη βούλησή του να μιλήσει... ακόμα και με δικτάτορες προς όφελος της αμερικανικής οικονομίας

us_tramp
Μετά την εξουδετέρωση του Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε γνωστό πως οι Αμερικανοί έχουν μάθει, πλέον, πού βρίσκεται και ο νέος ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους.

Στη διάρκεια ομιλίας του στο Business Club της Νέας Υόρκης, ο Αμερικανός πρόεδρος, αφού υπενθύμισε πως χάρη στις ενέργειες της κυβέρνησής του είναι, πλέον, νεκροί τόσο ο αλ Μπαγκντάντι όσο και ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ISIS αλ Μουχατσίρ, τόνισε πως γνωρίζει την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται και ο νέος ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Μαντέψτε... Τα μάτια βρίσκονται πάνω και στον τρίτο της παρέας. Ο τρίτος έχει πρόβλημα, καθώς γνωρίζουμε που βρίσκεται. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, για να μην έχουμε άλλα προβλήματα» σημείωσε αρχικά ο Τραμπ και συνέχισε: «Η κυριαρχία τρόμου του Μπαγκντάντι έχει τελειώσει και οι εχθροί μας είναι πλέον φοβισμένοι. Αυτοί που απειλούν τους ανθρώπους μας, δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στον αμερικανικό στρατό».

Ο Τραμπ δεν έκανε κάποια ονομαστική αναφορά στο νέο ηγέτη του ISIS, για τον οποίο η ίδια η οργάνωση είχε σημείωσε πριν μερικές εβδομάδες πως πρόκειται για τον Αμπού Ιμπραχίμ αλ Χασίμι αλ Κουράσι.

«Ελάτε», είναι καλό για την οικονομία, διεμήνυσε ο Τραμπ στους δικτάτορες

Πέρα από την κουβέντα για τον ISIS, ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε κατηγορηματικά, τη βούλησή του να συζητάει με όλον τον κόσμο, περιλαμβανομένων των δικτατόρων, εάν αυτό θα μπορούσε να είναι επωφελές για την αμερικανική οικονομία.

«Όλοι επιστρέφουν στις ΗΠΑ. Είναι πολύ απλό: θέλουν να βρίσκονται εδώ όπου συμβαίνουν όλα» είπε. «Συναντώ ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο: βασιλιάδες, βασίλισσες, πρωθυπουργούς, προέδρους και δικτάτορες, τους συναντώ όλους».

Κλείσιμο
«Όλος ο κόσμος θέλει να έρθει. Οι δικτάτορες, εντάξει, ελάτε, όσο αυτό είναι καλό για τις ΗΠΑ» υπογράμμισε γελώντας, διαβεβαιώνοντας ότι όλοι οι συνομιλητές του τον συγχαίρουν για τα οικονομικά αποτελέσματά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης