Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν το κρύβει: προτιμά να μιλά για το μπέιζμπολ και την ιστορική νίκη των Washington Nationals στο αμερικανικό πρωτάθλημα παρά για τη διαδικασία καθαίρεσης με την οποία απειλείται.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος υποδέχθηκε τους Nats για να γιορτάσουν την πρώτη νίκη τους στο MLB, εγκωμίασε την επιμονή της ομάδας αυτής.
«Πολεμάτε μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, απευθυνόμενος στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για την περίσταση, κάτω από τον λαμπερό ήλιο.
«Η Αμερική ερωτεύτηκε το μπέιζμπολ των Nationals. Δεν θέλουμε να μιλάνε για τίποτα άλλο παρά για αυτό και για την «παραπομπή». Εγώ προτιμάω μακράν το μπέιζμπολ» συμπλήρωσε.
Αρκετοί παίχτες αποφάσισαν να μην παραστούν στην εκδήλωση. Ένας εξ αυτών, ο Σον Ντουλίτλ, εξήγησε την απόφασή του λόγω της «διχαστικής ρητορικής» του μεγιστάνα και την προτίμησή του στις θεωρίες συνωμοσίας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι