ΗΠΑ: Σε διαθεσιμότητα διευθυντής σχολείου επειδή μαθητής ντύθηκε... Χίτλερ για το Halloween

ΗΠΑ: Σε διαθεσιμότητα διευθυντής σχολείου επειδή μαθητής ντύθηκε... Χίτλερ για το Halloween

Η φωτογραφία του μαθητή δημοσιεύτηκε στο Facebook με τη λεζάντα «Χάιλ Χίτλερ» και δείχνει τον μαθητή να χαιρετά ναζιστικά την ώρα που στο σχολείο φοιτούν παιδιά πολλών μεταναστών

file
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας διευθυντής δημοτικού σχολείου στη Γιούτα των ΗΠΑ επειδή «επέτρεψε» σε έναν από τους μαθητές του να ντυθεί «Χίτλερ» και να συμμετάσχει στην αποκριάτικη παρέλαση του σχολείου για το Halloween.

Η φωτογραφία του μαθητή δημοσιεύτηκε στο Facebook με τη λεζάντα «Χάιλ Χίτλερ» και δείχνει τον μαθητή να χαιρετά ναζιστικά την ώρα που στο σχολείο φοιτούν παιδιά πολλών μεταναστών, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία αυτή προκάλεσε την οργή πολλών γονιών με μία μητέρα να κάνει λόγο για μεταμφίεση «γελοία και απογοητευτική».

Μαζί με τον διευθυντή του σχολείου τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ο δάσκαλος του παιδιού, ενώ το σχολείο ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το συμβάν.

Εκπρόσωπος του σχολείου δήλωσε: «Ζητούμε συγγνώμη για ό,τι συνέβη χθες. Δεν ανεχόμαστε λόγια, εικόνες ή συμπεριφορές που απεικονίζουν ή προωθούν το μίσος σε οποιαδήποτε μορφή».

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά το περιστατικό και διερευνούμε κάθε πτυχή της κατάστασης».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης