Έσεξ - Ξεσπούν οι συγγενείς των 39 νεκρών: Τι είδους άνθρωποι τους άφησαν να πεθάνουν με τόσο μαρτυρικό τρόπο;

Έσεξ - Ξεσπούν οι συγγενείς των 39 νεκρών: Τι είδους άνθρωποι τους άφησαν να πεθάνουν με τόσο μαρτυρικό τρόπο;

Οι συγγενείς της 19χρονης Anna Bui Thi Nhung ελπίζουν σε ένα θαύμα πως είναι ακόμα ζωντανή και δεν βρισκόταν σε αυτό το φορτηγό

Sisters_Anna
«Τι είδους άνθρωποι μπορούν να βάλουν άλλους ανθρώπους μέσα σε ένα κοντέινερ και να τους αφήσουν να πεθάνουν; Είναι τόσο σκληρό και απάνθρωπο». Με την απορία και τον πόνο ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους οι οικογένειες των θυμάτων του κοντέινερ της φρίκης αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να άφησαν 39 αθώους ανθρώπους που απλά αναζητούσαν μια καλύτερη τύχη και είχαν πληρώσει χιλιάδες λίρες για να την εξασφαλίσουν τους άφησαν να βρουν τόσο απάνθρωπο, σκληρό και μαρτυρικό θάνατο.

Η 19χρονη Anna Bui Thi Nhung πιστεύεται πως είναι ένα από τα 39 θύματα του κοντέινερ που έφτασε στο Έσεξ της Βρετανίας. Η μεγαλύτερη αδερφή της μιλώντας στη dailymail είπε πως η 19χρονη εγκατέλειψε το χωριό της στο Βιετνάμ πληρώνοντας 8.000 λίρες για να πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

«Προσευχόμαστε για ένα θαύμα, ότι η Anna είναι ακόμα ζωντανή, αλλά οι ελπίδες είναι λιγοστές», είπε η 26χρονη Bui Thi Loan και συνέχισε: «Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πάρουμε την Anna πίσω, να την θάψουμε και να την θρηνήσουμε. Το μόνο που αναζητούσε ήταν η τύχη για μια καλύτερη ζωή και παλεύουμε να καταλάβουμε πώς συνέβη κάτι τέτοιο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης