Σε περισσότερους από 40 ανέρχεται ο αριθμός των διαδηλωτών που σκοτώθηκαν σήμερα στο Ιράκ, σε μια μέρα επανέναρξης των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που ξέσπασαν στις αρχές Οκτωβρίου.
Έντεκα διαδηλωτές σκοτώθηκαν το βράδυ καθώς επιχείρησαν να πυρπολήσουν την έδρα της σιιτικής παραστρατιωτικής οργάνωσης Μπαντρ, την κύρια ομάδα του ισχυρού παραστρατιωτικού συνασπισμού Χασντ αλ Σαμπί στο νότιο Ιράκ, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας.
Πριν από τον θάνατο των διαδηλωτών αυτών, σύμφωνα με επίσημες πηγές, 30 διαδηλωτές σκοτώθηκαν στη Βαγδάτη και στο νότιο Ιράκ, όπου διαδηλωτές φώναζαν για την «πτώση του καθεστώτος» και επιτέθηκαν σε δεκάδες κυβερνητικά κτήρια και σε έδρες πολιτικών κομμάτων και παραστρατιωτικών οργανώσεων.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»