Η Μέγκαν Μαρκλ «αντιγράφει» την βασίλισσα Λετίθια;

Η Μέγκαν Μαρκλ «αντιγράφει» την βασίλισσα Λετίθια;

Την κόκκινη δερμάτινη φούστα, που φόρεσε η βασίλισσα Λετίθια την Τετάρτη, έβαλε σήμερα σε εκδήλωση και η δούκισσα του Σάσεξ - Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Χάρι και της Μέγκαν, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη, που δυσαρέστησε το παλάτι

megan
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε σήμερα το πρωί η Μέγκαν Μαρκλ σε εκδήλωση στο κάστρο του Ουίνδσορ. Η δούκισσα του Σάσεξ έφθασε στον χώρο της εκδήλωσης με τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος οδηγούσε ένα ηλεκτρικό Audi.

Τα βλέμματα τράβηξε η 38χρονη πρώην ηθοποιός με το κομψό ντύσιμό της, που όμως θύμισε την εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια την Τετάρτη στη Νότια Κορέα.

Το δηκτικό σχόλιο στον βρετανικό Τύπο για την εμφάνιση της Μέγκαν

Η δούκισσα του Σάσεξ ντύθηκε στα κόκκινα «από την κορυφή μέχρι τα νύχια», με κόκκινη δερμάτινη pencil φούστα Hugo Boss, αξίας 425 ευρώ, φούξια στενή μπλούζα και ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες. Ο βρετανικός Τύπος δεν άργησε να σχολιάσει δηκτικά «πως οι γαλαζοαίματοι στην Ευρώπη ανταλλάσσουν συμβουλές μόδας καθώς η Μέγκαν Μαρκλ εμπνεύστηκε από την χθεσινή εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια».


Η 46χρονη βασίλισσα της Ισπανίας επισκέφθηκε την Τετάρτη μαζί με τον βασιλιά Φελίπε την Σεούλ. Η βασίλισσα Λετίθια εντυπωσίασε με την κόκκινη δερμάτινη φούστα του οίκου Hugo Boss, την οποία συνδύασε με λευκή αέρινη μπλούζα, κόκκινες γόβες και κόκκινο clutch.

Κλείσιμο
Στην σημερινή εκδήλωση της οργάνωσης Commonwealth Trust η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι συμμετείχαν σε συζήτηση «στογγυλής τραπέζης» για τη ισότητα των φύλων με εκπροσώπους από χώρες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, όπως το Ιράκ, τη Νότιο Αφρική, το Μαλάουι και το Μπαγκλαντές. Στην οργάνωση η βασίλισσα έχει χρήσει τον εγγονό της πρόεδρο και την Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιό, αντιπρόεδρο.

Πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του Χάρι και της Μέγκαν, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήταν αναμενόμενο να συμμετέχει στην εκδήλωση και η Μέγκαν αστειεύτηκε λέγοντας στους υπεύθυνους: «Σας ευχαριστώ που τον αφήσατε να έλθει απρόσκλητος»! Πρόκειται για την πρώτη κοινή εμφάνιση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσαν στον δημοσιογράφο Τομ Μπράντμπι και η οποία προβλήθηκε στις 20 Οκτωβρίου από το ITV.

Η συνέντευξη προκάλεσε δυσαρέσκεια στο παλάτι καθώς το ζευγάρι μίλησε ανοιχτά για την πίεση που αντιμετωπίζει από τα μέσα ενημέρωσης. Ειδικότερα, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως δυσκολεύεται με τον νέο ρόλο της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας ενώ ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε στις «καλές και κακές μέρες» που περνά με τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως πλέον οι δυο τους «βαδίζουν σε διαφορετικά
μονοπάτια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης