Ερωτευμένη με έναν δολοφόνο: Η κοπέλα του Ted Bundy αποφάσισε να μιλήσει

Ερωτευμένη με έναν δολοφόνο: Η κοπέλα του Ted Bundy αποφάσισε να μιλήσει

Η Elizabeth Kendall είχε σχέση με τον Bundy τη δεκαετία του 1970

ted_bundy
Η ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου Ted Bundy τους τελευταίους μήνες έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω του ντοκιμαντέρ «Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes», αλλά και της ταινίας «Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile» με τον Zac Efron.

Το πρόσωπο που σχετίζεται με την ιστορία και θεωρείται περιζήτητο είναι η πρώην φιλενάδα του δολοφόνου, η οποία δεν έχει μιλήσει δημόσια για το θέμα εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει, καθώς τόσο η Elizabeth Kendall, όσο και η κόρη της αποφάσισαν να λύσουν τη σιωπή τους και να πουν τη δική τους εκδοχή για τον Ted Bundy σε ένα ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το Amazon Prime Video.

Το φιλμ με τίτλο «Ted Bundy: Falling for a Killer («Όταν ερωτεύεσαι έναν δολοφόνο»)» έχει σκοπό να διηγηθεί την ιστορία του serial killer από θηλυκή σκοπιά.

Η Elizabeth Kendall, που είχε σχέση με τον Bundy τη δεκαετία του 1970, θα είναι η πρωταγωνίστρια του ντοκιμαντέρ και μαζί της θα εμφανιστεί και η κόρη της. Η Molly ήταν μικρό παιδί όταν η μητέρα της έβγαινε με τον δολοφόνο και για ένα διάστημα εκείνος τη μεγάλωσε.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης