Ο Χάντερ Μπάιντεν παραδέχτηκε πως «δεν έκρινε σωστά» όταν ανέλαβε θέση σε ουκρανική εταιρεία

Ο Χάντερ Μπάιντεν παραδέχτηκε πως «δεν έκρινε σωστά» όταν ανέλαβε θέση σε ουκρανική εταιρεία

Ο γιός του Τζο Μπάιντεν, εκ των πρωταγωνιστών του «ουκρανικού» που έχει συνταράξει την πολιτική ζωή των ΗΠΑ, τόνισε πως «δεν έκανε κάποιο λάθος»  - «Ζω τη ζωή μου χωρίς να κρύβομαι» δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

biden_gios
Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών του «ουκρανικού», που απασχολεί τις τελευταίες εβδομάδες την πολιτική ζωή των ΗΠΑ, ο γιός του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ έδωσε συνέντευξη στο δίκτυο ABC για τον γάμο του με την Μελίσα Κοέν, μια παραγωγό ταινιών από τη Νότια Αφρική, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση που έχει «μπλέξει» αυτόν και τον πατέρα του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Με τη σύζυγό του (παντρεύτηκαν έξι μέρες μετά τη γνωριμία τους) να βρίσκεται στο πλευρό του, ο Μπάιντεν ανέφερε πως... «αισθάνομαι ερωτευμένος μαζί της και διανύουμε... παρατεταμένο μήνα του μέλιτος», ενώ τόνισε πως έχει ξεκαθαρίσει μαζί της οτιδήποτε άσχημο αφορούσε στο παρελθόν του, όπως ο αλκοολισμός, η αποβολή του από το Πολεμικό Ναυτικό και η σχέση που διατηρούσε με τη γυναίκα του νεκρού αδερφού του.

Το τελευταίο διάστημα, ο υιός Μπάιντεν είναι στο προσκήνιο, με αφορμή τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες σε Ουκρανία και Κίνα, ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει να ανησυχεί για όσα του καταλογούν. «Ζω τη ζωή μου χωρίς να κρύβομαι, βγαίνω με τη σύζυγό μου και πηγαίνω στη δουλειά μου κάθε μέρα» τόνισε, ενώ σχολιάζοντας το ίδιο θέμα, η Μελίσα ανέφερε πως δεν αισθάνεται καμία ανησυχία για τη δημόσια έκθεση του άντρα της. «Είναι πολύ δυνατός, δεν ανησυχούμε τόσο πολύ. Μπορώ να πω πως γελάμε περισσότερο, παρά ανησυχούμε και έχουμε θετική διάθεση».

Σε ότι αφορά τη σχέση με τον πατέρα του, ο Χάντερ Μπάιντεν παραδέχτηκε πως «είναι πολύ ισχυρή και επικοινωνούμε καθημερινά. Ξέρω καλά σε τι επίπεδο βρίσκεται η σχέση με τον πατέρα μου και την οικογένειά μου».

Σε ότι αφορά τις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει εναντίον του ο Τραμπ, με αφορμή την διοικητική εμπλοκή του με την ουκρανική εταιρεία ενέργειας Burisma, ο Μπάιντεν είπε πως... «δεν έχω κάνει κάτι κακό, ωστόσο δεν είχα σωστή κρίση, όταν δέχτηκα τη θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Burisma».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης