Ρώσος μήνυσε την Apple γιατί υποστηρίζει ότι μια εφαρμογή σε iPhone τον έκανε... γκέι!

iphone-1

Μετά την κατακραυγή, όμως, που ακολούθησε αποφάσισε να αποσύρει τη μήνυσή του

Όπισθεν ολοταχώς έκανε ένας Ρώσος στο δικαστήριο που συζήτησε, την Πέμπτη, για πρώτη φορά τη μήνυσή του κατά της Apple επειδή, όπως υποστήριζε, μια εφαρμογή σε iPhone τον έκανε... γκέι!

Στο κείμενο της μήνυσης ο Ντ. Ε. Ραζουμίλοφ υποστήριζε, επίσης, ότι λόγω της εφαρμογής εγκατέλειψε τη φίλη του για χάρη ενός άνδρα.

Όπως ανακοίνωσε η δικηγόρος Σαφιζάτ Γκούσνιεβα μετά την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του δικαστηρίου «σήμερα ανακοινώσαμε ότι αποσύρουμε τις νομικές μας απαιτήσεις».

«Ο πελάτης μου δεν θέλει να προχωρήσει με την υπόθεση» πρόσθεσε η δικηγόρος προσθέτοντας ότι μετά την δημοσιοποίηση της μήνυσης ο Ραζουμίλοφ έγινε δέκτης πιέσεων και επιθέσεων από υποστηρικτές της Apple.

Κατά την ίδια αποφασιστικό ρόλο στην απόφαση του πελάτη της έπαιξε το γεγονός ότι θα έπρεπε να δώσει το «παρών» στις επόμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Ο Ραζουμίλοφ στο κείμενο της αποσυρθείσας μήνυσης περιέγραφε πώς αντί για Bitcoin που είχε παραγγείλει μέσω της επίμαχης εφαρμογής τελικά έλαβε «GayCoin» με την υποσημείωση «μην το κρίνεις αν δεν το δοκιμάσεις».

Ο Ρώσος ζητούσε, μάλιστα, και αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ρουβλίων (13.800 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ

Μαρκουτσος

Εδω πού τα λέμε το iphone ειναι το αγαπημένο κινητο του γκέι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

koronaios

Ο άνδρας που συγκαταλέγεται στα νέα κρούσματα έφτασε στις ΗΠΑ από την Κίνα - Έκατοντάδες υπό παρακολούθηση σε νοσοκομεία της Κίνας - Έξι μέχρι στιγμής οι νεκροί - Έκτακτα μέτρα στην Ελλάδα - Συναγερμός σε Ρωσία και ΗΠΑ - Η επιδημία εξαπλώνεται - Μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο