Οι τρανσέξουαλ και η Μέγκαν Μαρκλ, στο επίκεντρο συνέντευξης των Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον

Οι τρανσέξουαλ και η Μέγκαν Μαρκλ, στο επίκεντρο συνέντευξης των Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον

«Κάποιος που έχει γενειάδα και πέος μπορεί να είναι γυναίκα» δήλωσε η Τσέλσι Κλίντον, σε συνέντευξη που παραχώρησε με τη μητέρα της, Χίλαρι, στους Sunday Times

hillary_chelesea
«Ένα άτομο με μούσι και ανδρικό μόριο μπορεί να είναι γυναίκα», είπε η Τσέλσι Κλίντον σε ερώτηση δημοσιογράφου των «Sunday Times» για τους τρανσέξουαλ με την Χίλαρι να διαφωνεί με την μοναχοκόρη της.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», Χίλαρι και Τσέλσι παραχώρησαν συνέντευξη στους «Sunday Times» μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά και τους τρανσέξουαλ.

Μητέρα και κόρη μίλησαν στη δημοσιογράφο Ντέκα Αιτκενχέντ για να προωθήσουν το βιβλίο που συνυπέγραψαν, υπό τον τίτλο: «The book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η δημοσιογράφος απευθυνόμενη στη Χίλαρι είπε ότι πολλές Βρετανές φεμινίστριες της γενιάς της, έχουν πρόβλημα με την ιδέα ότι μια «λεσβία που δεν θέλει να κοιμηθεί με κάποιο άτομο που έχει πέος, έχει φοβία με τους τρανσέξουαλ». Η Χίλαρι έσπευσε να συμφωνήσει, ενώ η Τσέλσι όχι.

Στην ερώτηση αν κάποιος με γενειάδα και ανδρικό μόριο μπορεί να είναι γυναίκα, η κόρη της Χίλαρι έσπευσε να απαντήσει καταφατικά.

«Θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να καταλάβετε τι σημαίνει να ορίζετε τον άλλο σας εαυτό», τόνισε η Χίλαρι. «Είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση γενεών, αυτό δεν είναι κάτι με το οποίο μεγάλωσα», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Επιπλέον, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τάχθηκε στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ αναφερόμενη στην απόφασή της όπως και του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι να κάνουν μήνυση σε βρετανικά Μέσα.

«Ο τρόπος που της φέρονται είναι ανεξήγητος», υποστήριξε η 71χρονη Χίλαρι και πρόσθεσε: «Αν η εξήγηση είναι ότι είναι μιγάδα τότε ντροπή σε όλους».

Η Χίλαρι Κλίντον επισήμανε ότι, το γεγονός ότι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι Αφροαμερικανή παίζει ρόλο στη συμπεριφορά των ΜΜΕ απέναντί της .

Από την πλευρά της, η Τσέλσι, έδωσε μία άλλη εξήγηση για την επίθεση που δέχεται η Μέγκαν.

«Είχε μία αξιόλογη καριέρα πριν και έχει και φωνή και ευτυχώς θα συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί. Όποιος έχει τη θέληση να σπάσει το κατεστημένο και να εκπλήξει, δυστυχώς δέχεται κριτική και χολή που δεν μπορώ να καταλάβω. Έχουμε δει αυτό το μοτίβο να επαναλαμβάνεται.. Δεν τη γνωρίζω αλλά όπως κάποια που τη σέβομαι, είμαι ευγνώμων που επιμένει και δεν λυγίζει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης