Miss France 2020: Με «έκοψαν» για τα κιλά μου, καταγγέλλει η γαλανομάτα Αμαντίν

Miss France 2020: Με «έκοψαν» για τα κιλά μου, καταγγέλλει η γαλανομάτα Αμαντίν

Η 24χρονη Γαλλίδα Αμαντίν Μπιλουξ θεωρεί απαράδεκτη την απόφαση της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Γαλλία 2020» να την «κόψει»

gallia_kallisteia
«Η ομορφιά δεν είναι αριθμοί», λέει η 24χρονη Αμαντίν Μπιλούξ ασκώντας δριμεία κριτική στην επιτροπή που επιλέγει τις υποψήφιες που θα διαγωνιστούν για την κατάκτηση του τίτλου της ωραιότερης Γαλλίδας για το 2020- «Miss France 2020».

Η γαλανομάτα Αμαντίν απορρίφθηκε με την ίδια να θεωρεί πως φταίνε τα κιλά της.  «Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, η ομορφιά δεν είναι αριθμοί», υποστηρίζει σε γαλλικό ραδιόφωνο εμφανώς πειραγμένη επειδή η κριτική επιτροπή την «έκοψε».

«Για να γίνει αποδεκτή μία υποψήφια στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της ωραιότερης Γαλλίδας, θα πρέπει να έχει ύψος τουλάχιστον 1.70μ. και να μην έχει τατουάζ» λέει η ίδια.



Κλείσιμο
«Όσο για μένα, έχω ύψος 1.79 μ. και δεν έχω τατουάζ. Έχω ένα piercing αλλά και άλλα κορίτσια είχαν. Αν δεν με απέρριψαν λόγω του βάρους μου, τότε ποιος είναι ο λόγος;», διερωτάται.

Όταν κέρδισε τον τίτλο της «Miss Volcans» στην Auvergne στις 25 Μαΐου, ζύγιζε 8 κιλά περισσότερο. Οι άνθρωποι που την ψήφισαν την είδαν και με μαγιό και με βραδινό φόρεμα.

«Tα μέλη της επιτροπής δεν κρίνουν το βάρος, αλλά την προσωπικότητα μιας υποψήφιας» , είπε από την πλευρά της η εκπρόσωπος του διαγωνισμού ομορφιάς, Λαιλά Μαλόμ.

«Είναι ένας διαγωνισμός κομψότητας, η κριτική επιτροπή δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τις αποφάσεις της», επισημαίνει ο Ζακ Σαμπουρίν, μέλος του διαγωνισμού ομορφιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης