Αυστρία: Αποχωρεί από την πολιτική ο Στράχε μετά την συντριβή
Δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το «σκάνδαλο Ίμπιζα» με την «Ρωσίδα» στην οποία υποσχόταν δημόσια έργα
Μίνα Αγγελίνη
«Αντίο» στην πολιτική σκηνή της Αυστραλίας λέει ο ηγέτης της Ακροδεξιάς Χάιντς Κρίστιαν Στράχε.
Ο αρχηγός του κόμματος του FPO αποσύρεται από την πολιτική, όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του.
Στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, το ακροδεξιό κόμμα απώλεσε το 8,7% της δύναμής του σε σχέση με τις εκλογές του 2017 ολισθαίνοντας στο 17,3 %.
Το «Σκάνδαλο Ίμπιζα», που σπίλωσε την εικόνα του τον περασμένο Μάιο, και στη συνέχεια οι αποκαλύψεις για διασπάθιση κομματικών κονδυλίων ύψους 40.000 ευρώ τον βοήθησαν να λάβει την μεγάλη απόφαση.
Αλλά και τα στελέχη του κόμματος του έδειχναν την πόρτα βλέποντας το FPO να αποδυναμώνεται.
Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2017 ο αρχηγός του ακροδεξιού εθνικιστικού κόμματος ανέλαβε αντικαγκελάριος της Αυστρίας στον συνασπισμό με τον συντηρητικό Σεμπάστιαν Κουρτς.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV