Ο Τραμπ τηλεφωνεί για... συμβουλές στον Κιμ Γιονγκ Ουν - Το νέο τρολάρισμα στην εκπομπή του Άλεκ Μπάλντουιν

Ο Τραμπ τηλεφωνεί για... συμβουλές στον Κιμ Γιονγκ Ουν - Το νέο τρολάρισμα στην εκπομπή του Άλεκ Μπάλντουιν

Ο δημοφιλής ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, παρότι είχε δηλώσει πως σκεφτόταν να σταματήσει να υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ, φορά και πάλι τη χρυσή περούκα, αφήνει σαφείς αιχμές περί απολυταρχικής συμπεριφοράς και εντοπίζει κοινά σημεία ανάμεσα στον αμερικανό πρόεδρο και τον βορειοκορεάτη ομόλογό του

donald-trump-kim-yong-un-snl
Οι επαφές Ντόναλντ Τραμπ - Κιμ Γιονγκ Ουν αποτελούν αντικείμενο ζωηρού σχολιασμού. Από την απόλυτη ψυχρότητα που επικρατούσε ανάμεσα στους δύο ηγέτες, με τις εκατέρωθεν βολές να δημιουργούν φόβο για σύγκρουση, στην αναθέρμανση και στις επιθέσεις φιλίας. Το SNL (Saturday Night Live) η μακροβιότερη σατιρική εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση επέστρεψε και σχολιάζει τις εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία αποπομπής του Τραμπ βάζοντας στο κάδρο και τον βορειοκορεάτη ηγέτη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, παρότι είχε δηλώσει πως σκεφτόταν να σταματήσει να υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ, φορά και πάλι τη χρυσή περούκα, αφήνει σαφείς αιχμές περί απολυταρχικής συμπεριφοράς και εντοπίζει κοινά σημεία ανάμεσα στον αμερικανό πρόεδρο και τον βορειοκορεάτη ομόλογό του. Ξεκινά τα τηλέφωνα με συνεργάτες και συγγενείς για να μάθει πώς θα αντιμετωπίσει τη διαδικασία αποπομπής στο Κογκρέσο.

Ανάμεσα στον Τζιουλιάνι, αλλά και τους μεγάλους γιους του, ο Ντόναλντ Τραμπ δέχεται τηλεφώνημα και από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Αμερικανός πρόεδρος ακούγεται να ζητά την γνώμη του για το θέμα και συγκεκριμένα για τον τρόπο να αντιμετωπίσει τον «πληροφοριοδότη», που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα.

«Έχετε ωκεανό στη χώρα σας;» ακούγεται να του απαντά ο Κιμ Γιονγκ Ουν. «Εντάξει, στείλε τον πληροφοριοδότη στον πάτο του ωκεανού» συμπληρώνει ο Βορειοκορεάτης, με τον Ντόναλντ Τραμπ να απαντά: «Εύχομαι η χώρα μου να ήταν τόσο κουλ, όσο η δική σου».

Impeachment Cold Open - SNL
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης