Άγρια δολοφονία 26χρονης Κύπριας στην Αυστραλία 

Άγρια δολοφονία 26χρονης Κύπριας στην Αυστραλία 

Το σώμα της άτυχης νεαρής εντοπίστηκε σχεδόν γυμνό, γεμάτο αίματα και μώλωπες, από δημοτικούς υπαλλήλους που καθάριζαν πάρκο

afstara
Νεκρή εντοπίστηκε, χθες το πρωί, νεαρή Ελληνοκύπρια σε πάρκο της πόλης Brisbane της Αυστραλίας, με τα στοιχεία ενώπιον των Αρχών να δείχνουν άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για την Ιόλη Χατζηλύρα, 26 ετών, από τη Λευκωσία. Το σώμα της άτυχης νεαρής εντοπίστηκε σχεδόν γυμνό, γεμάτο αίματα και μώλωπες, από δημοτικούς υπαλλήλους που καθάριζαν το πάρκο. Η Αστυνομία της Αυστραλίας εξετάζει υπόθεση δολοφονίας.



Η 26χρονη εντοπίστηκε δίπλα από γραμμές του τρένου. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, πολλά στοιχεία δείχνουν ανθρωποκτονία, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως η σορός της κοπέλας εντοπίστηκε μέσα σε θάμνους.

Η Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοκύπρια και ο πατέρας της Αυστραλός. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και οι συγγενείς της ζούνε στην Κύπρο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό αξιωματούχο, Tim Trezise, στο κορμί της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκαν αρκετοί μώλωπες, ενώ κάποια από τα ρούχα της αφαιρέθηκαν. Οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους που η νεαρή βρισκόταν στο πάρκο, ενώ 24 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, η 26χρονη βρισκόταν στο Spring Hill.

«Η κοπέλα δολοφονήθηκε στον τόπο που εντοπίστηκε. Παραμένει μυστήριο τι έγινε στην Ιόλη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά», σημείωσε ο Trezise.

Δείτε βίντεο: Άγρια δολοφονία 26χρονης Κύπριας στην Αυστραλία 
Άγρια δολοφονία 26χρονης Κύπριας στην Αυστραλία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης