Βρετανία: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τη μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ

Βρετανία: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τη μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ

Η μικρή Σάρλοτ, που γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά της στις 2 Μαΐου, εμφανίστηκε «εντυπωσιασμένη» για την εμπειρία αυτή και τη δυνατότητα που έχει να ακολουθήσει τα βήματα του αδερφού της

sarlot_sxoleio
Πρώτη μέρα στο σχολείο για την τετράχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν η Πέμπτη, η οποία έφτασε στο Thomas's Battersea, στο νότιο Λονδίνο, συνοδευόμενη από τους γονείς της, Ουίλιαμ και Κέιτ, και τον μεγάλο της αδερφό, πρίγκιπα Τζορτζ.

Η μικρή Σάρλοτ, που γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά της στις 2 Μαΐου, εμφανίστηκε «εντυπωσιασμένη» για την εμπειρία αυτή και τη δυνατότητα που έχει να ακολουθήσει τα βήματα του αδερφού της, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Ουίλιαμ στο προσωπικό του σχολείου.

Κρατώντας το χέρι της μητέρας της, η Σάρλοτ εισήλθε στο κτίριο, φορώντας την σχολική της ενδυμασία, ενώ ο Τζορτζ βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα του και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στο σχολείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τη Σάρλοτ υποδέχτηκε η επικεφαλής του νηπιαγωγείου του Thomas's Battersea, με την Κέιτ να παροτρύνει τη μικρή να δώσει το χέρι της, καθώς έδειχνε πιο... ντροπαλή, σε σχέση με άλλες δημόσιες εμφανίσεις της, όπου φρόντιζε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ ξεκίνησε να πηγαίνει στο ίδιο σχολείο τον Σεπτέμβριο του 2017.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο στεγάζεται σε κτίριο, που ξεκίνησε να λειτουργεί τον 17ο αιώνα από τον Sir Walter St John.

Princess Charlotte arrives for her first day of school with her big brother Prince George
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης