Υπόθεση φρίκης στις ΗΠΑ: Κοριτσάκι 4 ετών έπεσε θύμα βιασμού σε τουαλέτες fast food σε σχολική εκδομή

oklahoma

Η οικογένεια έχει στραφεί εναντίον του σχολείου και των συνοδών, για ελλιπή εποπτεία

Υπόθεση φρίκης με πρωταγωνιστή έναν 37χρονο και ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών αποκαλύφθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Οκλαχόμα. Ο Τζόσουα Κουμπάτρα, που συνελήφθη από την αστυνομία, ομολόγησε ότι βίασε το μικρό κορίτσι, αξιοποιώντας την ευκαιρία που του δόθηκε, όταν το παιδί πήγε ασυνόδευτο στην τουαλέτα.

Η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις καθώς η αμέλεια από την πλευρά των δασκάλων και των συνοδών του σχολείου είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτική. Οι γονείς του 4χρονου κοριτσιού έχουν ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του σχολείου και των συνοδών της εκδρομής.

Το θέμα αποκαλύφθηκε από το Οklahoma News 4 και συνέβη στις 16 Ιουλίου. Το μικρό κορίτσι πήγε στην τουαλέτα, ο δράστης το ακολούθησε δίχως να γίνει αντιληπτός από κανέναν, κλείδωσε την πόρτα και έκανε πράξη τις αρρωστημένες σκέψεις του. Πέντε λεπτά μετά, δύο υπάλληλοι του σχολείου αντιλήφθηκαν ότι το παιδί έλειπε. Χτύπησαν την πόρτα της τουαλέτας. Τότε, ο δράστης άνοιξε και είπε: «Απλώς έπλενα τα χέρια μου».


Ο αρχηγός της αστυνομίας έσπευσε να «αθωώσει» τους συνοδούς του σχολείου, λέγοντας πως «δεν έχουν καμία υπαιτιότητα».

Η οικογένεια, ωστόσο, κατηγορεί τους καθηγητές του Χριστιανικού σχολείου που επέβλεπαν τα παιδιά ότι υπήρχε ελλιπής εποπτεία εξαρχής. Οι δικηγόροι της οικογένειας επιδιώκουν αποζημίωση από το σχολείο, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών εξόδων, του πόνου, της ταλαιπωρίας και της ψυχικής οδύνης.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Τιμωρία.

Σωστή η θανατική ποινή για μερικά εγκλήματα. Σε αυτή την περίπτωση τι ακριβώς να σωφρονησεις? Υ.γ. 4 χρόνων ασυνοδευτο σε δημόσιες τουαλέτες, που ακούστηκε!

Προσοχή στα παιδιά!

Έχει επισημανθεί ότι στις τουαλέτες συμβαίνουν επικίνδυνα πράγματα ακόμη και σε σχολεία (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια). Δυστυχώς μερίδα εκπαιδευτικών δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία. Επειδή η πρόληψη είναι προτιμότερη από την καταστολή , πρέπει να προλαμβάνουν τέτοια γεγονότα και να μην αποποιούνται ευθυνών. Από το πρωί που το παιδί θα πάει στο σχολείο (και κυρίως νήπια και δημοτικό) μέχρι το μεσημέρι που θα σχολάσει , οι δασκάλες και οι δάσκαλοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ασφάλεια των παιδιών!

21

Μιας και σ' αρέσει το φαστ φούντ φιλαράκι σου εύχομαι να περάσεις καλά στη φυλακή αφού είμαι σίγουρος πως θα έχεις τζάμπα λουκάνικα, και μπόλικα μάλιστα.

Σαπίλα

Μα ποσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν πια έλεος. Βλέπεις ένα μωρό 4 χρονών και σκέφτεσαι να το βιάσεις; Λοβοτομή χρειάζονται αυτοί και τπτ άλλο

@

Ευνουχισμό χρειάζονται αυτοί και μάλιστα μηχανικό!

To κάθε παιδάκι

είναι δέκτης της συμπάθειας ή της αντιπάθειας που έχουν οι υπόλοιποι ενήλικες για τους γονείς του ! Χαλαρά το άφησαν ασυνόδευτο !

έχεις δίκιο

Γνωρίζω παρόμοιο περιστατικό για το οποίο έφταιγε ο παιδαγωγός διότι είχε αφήσει ασυνόδευτο το παιδί.

@

Το παλιοτόμαρο θα καλοπεράσει στη φυλακή. Ούτε μήνα δεν θα βγάλει αν τον χώσουν μαζί με άλλους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης