Βρετανία: Αυτή είναι η αιτία που κόστισε τέσσερις ψήφους στην κυβέρνηση Τζόνσον

Βρετανία: Αυτή είναι η αιτία που κόστισε τέσσερις ψήφους στην κυβέρνηση Τζόνσον

Η έπαρση του Συντηρητικού υπουργού Τζέικομπ Ρις Μογκ οδήγησε τέσσερις βουλευτές των Τόρις να στηρίξουν την αντιπολίτευση

rig_bretania
H αλαζονική ομιλία του Βρετανού υπουργού που είναι υπεύθυνος για την Βουλή των Κοινοτήτων, Τζέικομπ Ρις Μογκ, κόστισε στην κυβέρνηση τέσσερις ψήφους, λέει πικρόχολα ένας από τους επαναστάτες των Τόρις που έσκαψαν χθες το λάκκο στον Μπόρις Τζόνσον.

Ο «αντάρτης» Συντηρητικός, Γκούτο Μπεμπ «έδειξε» τον στενό συνεργάτη του Τζόνσον, Ρις Μογκ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφος για τον λόγο που αποφάσισε να στηρίξει την αντιπολίτευση.

Ο Βρετανός διοπτροφόρος υπουργός έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο στόχαστρο, καθώς ο φακός τον απαθανάτισε να κοιμάται χθες στη βουλή των Κοινοτήτων την ώρα που είχαν ανάψει τα αίματα...

Σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Ρός Χόκινς της εκπομπής «Today», ο Γκούτο Μπεμπ, ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη των Τόρις που γύρισαν την πλάτη στον Βρετανό πρωθυπουργό, τόνισε ότι η χθεσινή ομιλία του Ρις Μογκ στη Βουλή των Κοινοτήτων ώθησε τέσσερις Συντηρητικούς βουλευτές να στηρίξουν την αντιπολίτευση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης