Μήνυμα συμπαράστασης της Τουρκίας στις Μπαχάμες για τον τυφώνα Dorian

Μήνυμα συμπαράστασης της Τουρκίας στις Μπαχάμες για τον τυφώνα Dorian

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην κυβέρνηση των Μπαχαμών και τους ανθρώπους της χώρας στη διάρκεια αυτών των δύσκολων ωρών που περνούν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας

DORIAN
Τη συμπαράστασή της στην κυβέρνηση των Μπαχαμών, με αφορκή το «χτύπημα» του τυφώνα Dorian, εξέφρασε η Τουρκία την Τετάρτη.

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην κυβέρνηση των Μπαχαμών και τους ανθρώπους της χώρας στη διάρκεια αυτών των δύσκολων ωρών που περνούν και στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες αυτών που έχασαν τις ζωές τους. Ταυτόχρονα, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός των Μπαχαμών, Χιούμπερτ Μίνιος επιβεβαίωσε την Τρίτη τον θάνατο πέντε, τουλάχιστον, ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 21 στο Άμπακο, σαν αποτέλεσμα του καταστροφικού τυφώνα. «Είμαστε στο επίκεντρο μιας ιστορικής τραγωδίας για σημεία που βρίσκονται στα βόρεια της χώρας. Μέρη του νησιού έχουν αποδεκατιστεί. Υπάρχουν σοβαρές πλημμύρες, σοβαρές ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις, σε άλλα κτίρια και υποδομές» ανέφερε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης