Μήνυμα συμπαράστασης της Τουρκίας στις Μπαχάμες για τον τυφώνα Dorian
«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην κυβέρνηση των Μπαχαμών και τους ανθρώπους της χώρας στη διάρκεια αυτών των δύσκολων ωρών που περνούν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας
Τη συμπαράστασή της στην κυβέρνηση των Μπαχαμών, με αφορκή το «χτύπημα» του τυφώνα Dorian, εξέφρασε η Τουρκία την Τετάρτη.
«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην κυβέρνηση των Μπαχαμών και τους ανθρώπους της χώρας στη διάρκεια αυτών των δύσκολων ωρών που περνούν και στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες αυτών που έχασαν τις ζωές τους. Ταυτόχρονα, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.
Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός των Μπαχαμών, Χιούμπερτ Μίνιος επιβεβαίωσε την Τρίτη τον θάνατο πέντε, τουλάχιστον, ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 21 στο Άμπακο, σαν αποτέλεσμα του καταστροφικού τυφώνα. «Είμαστε στο επίκεντρο μιας ιστορικής τραγωδίας για σημεία που βρίσκονται στα βόρεια της χώρας. Μέρη του νησιού έχουν αποδεκατιστεί. Υπάρχουν σοβαρές πλημμύρες, σοβαρές ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις, σε άλλα κτίρια και υποδομές» ανέφερε.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία