Πυροβολισμοί στην Αλαμπάμα: Τουλάχιστον 10 έφηβοι τραυματίστηκαν σε σχολικό αγώνα φούτμπολ

Πυροβολισμοί στην Αλαμπάμα: Τουλάχιστον 10 έφηβοι τραυματίστηκαν σε σχολικό αγώνα φούτμπολ

Οι μισοί από τους εφήβους που έχουν τραυματιστεί είναι σε κρίσιμη κατάσταση - Δύο άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση

alab
Πυροβολισμοί σκόρπισαν τον τρόμο κατά τη διάρκεια σχολικού αγώνα φούτμπολ στην Αλαμπάμα, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 10 εφήβων, ηλικίας από 15-18 ετών, μεταδίδει το CNN.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, οι μισοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (τοπική ώρα), στο στάδιο Ladd-Peebles της πόλης Μόμπαϊλ, όπου διαξαγόταν αγώντας μεταξύ των ομάδων των Λυκείων Leflore και Williamson. Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί, σκορπώντας τον τρόμο.



Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Μόμπαϊλ, Λόρενς Μπατίστ, απεύθυνε μέσω των ΜΜΕ έκκληση στους γονείς των οποίων τα παιδιά ήταν στο στάδιο και αγνοούνται, να επικοινωνήσουν με τα τοπικά νοσοκομεία και τις τοπικές Αρχές. Όπως τόνισε, η Αστυνομία του Μόμπαϊλ θα κάνει ό,τι μπορεί για να εκλείψουν αυτές οι βίαιες επιθέσεις σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Κλείσιμο
«Γιατί οι νέοι άνθρωποι φέρνουν αυτό το είδος βίας σε δημόσιες εκδηλώσεις; Μεταφέρουν τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους από τις γειτονιές και θέτουν και άλλους ανθρώπους σε κίνδυνο. Είναι απαράδεκτο οι πολίτες να φοβούνται να βγουν έξω και να απολαύσουν μια δημόσια εκδήλωση», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν προηγήθηκε καυγάς πριν από τους πυροβολισμούς, και η αστυνομία ανακρίνει αυτόπτες μάρτυρες. Δύο άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης