Δείτε πώς φαίνεται η κίνηση του τυφώνα Dorian από το διάστημα

Δείτε πώς φαίνεται η κίνηση του τυφώνα Dorian από το διάστημα

Ο τυφώνας πλησιάζει στις ΗΠΑ, με τη Φλόριντα και τη Τζόρτζια να έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

dorian_tifonas
Μπορεί οι μετεωρολόγοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να παρακολουθούν την ανάπτυξη του τυφώνα Dorian από το έδαφος, ωστόσο οι κάμερες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού καταγράφουν την κίνησή του, παρακολοθώντας τον από ψηλά.

Συγκεκριμένα, οι κάμερες «έπιασαν» τον ισχυρό τυφώνα να περνά πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό και τα βόρεια του Πουέρτο Ρίκο την Πέμπτη, σε ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Φυσικά, πέρα από τις εντυπωσιακές εικόνες, ο Dorian έχει θέσει σε επιφυλακή τις αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς νωρίς το πρωί της Δευτέρας (ώρα ΗΠΑ), αναμένεται να «χτυπήσει» σημείια της χώρας σαν καταιγίδα Κατηγορίας 4 (τώρα βρίσκεται στην κατηγορία 3). 'Ηδη οι κυβερνήτες της Φλόριντα και της Τζόρτζια έχου κηρύξει τις περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κάτι που έκανε και ο Ντόναλντ Τραμπ το απόγευμα της Παρασκευής για τη Φλόριντα.

Αυτή την ώρα, ο κυκλώνας βρίσκεται στον Ατλαντικό και απέχει περίπου 1.000 χιλιόμετρα ανατολικά του Γουέστ Παλμ Μπιτς και 715 χιλιόμετρα από τις Μπαχάμες.
Μέχρι να διαπιστώσουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στις ΗΠΑ, ας δούμε στο ακόλουθο βίντεο, από τη NASA, πώς κινήθηκε ο τυφώνας πάνω από το Πουέρτο Ρίκο

Views of Hurricane Dorian from the International Space Station - August 29, 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης