Βαρκελώνη: «Εκλεισε» παραλία - Βρήκαν εκρηκτικό μηχανισμό στο βυθό

Βαρκελώνη: «Εκλεισε» παραλία - Βρήκαν εκρηκτικό μηχανισμό στο βυθό

Η αστυνομία έστησε μια περίμετρο ασφαλείας πλάτους 250 μέτρων γύρω από τον μηχανισμό στην παραλία Σαντ Σεμπαστιάν, μια από τις δημοφιλέστερες της Βαρκελώνης

barcelona_paralia_explosive_ena
Μια παραλία της Βαρκελώνης εκκενώθηκε σήμερα, έπειτα από τον εντοπισμό από την αστυνομία ενός πιθανού εκρηκτικού μηχανισμού μέσα στη θάλασσα, δήλωσε στο Reuters μια εκπρόσωπος της Ισπανικής Ακτοφυλακής.

Ο μηχανισμός εντοπίστηκε σε απόσταση 40 μέτρων από την ακτή, από έναν υπάλληλο της Ακτοφυλακής, που εκείνη την ώρα έτυχε να κολυμπάει στην περιοχή. 

Η αστυνομία έστησε μια περίμετρο ασφαλείας πλάτους 250 μέτρων γύρω από τον μηχανισμό στην παραλία Σαντ Σεμπαστιάν, μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Βαρκελώνης, πρόσθεσε η ίδια.

barcelona_paralia_explosive_dyo
barcelona_paralia_explosive_tria


Κλείσιμο
Δύτες του Ναυτικού θα μεταβούν αύριο Δευτέρα στην περιοχή για να εξουδετερώσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος μπορεί να προέρχεται από τον Εμφύλιο Πόλεμο την περίοδο 1936--1939, πρόσθεσε η εκπρόσωπος και τόνισε ότι μέχρι να καταστεί ασφαλής η περιοχή θα παραμένει αποκλεισμένη.

Πυροτεχνουργοί έχουν ξεκινήσει ήδη την έρευνα για να διαπιστώσουν τη φύση του μηχανισμού κι αν τελικά είναι εκρηκτικός, να τον αφοπλίσουν.



Αρκετοί τουρίστες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο και παρακολουθούν την επιχείρηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης