Ο Μπόρις Τζόνσον και το πόδι πάνω στο τραπέζι - Τι έδειξε το βίντεο της συνάντησης

Ο Μπόρις Τζόνσον και το πόδι πάνω στο τραπέζι - Τι έδειξε το βίντεο της συνάντησης

Μάλλον βιάστηκαν όσοι επέκριναν για αγένεια τον Βρετανό πρωθυπουργό

boris_Johnson_papoutsi
Αν και έχει δώσει πολλάκις δικαιώματα, αυτή τη φορά δεν... έφταιγε! 

Ο λόγος για τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, που κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Μέγαρο των Ηλυσίων εθεάθη να συνομιλεί με τον Εμμανουέλ Μακρόν έχοντας το πόδι του πάνω στο τραπέζι.

Οι φωτογραφίες δεν ήταν προϊόν μοντάζ, δεν ήταν παλιές, δεν υπήρχε καμία δικαιολογία γι' αυτές και μέσα σε δευτερόλεπτα έγιναν πρωτοσέλιδο σε πολλά μέσα ενημέρωσης του πλανήτη: Ο ανάγωγος Τζόνσον έβαλε το πόδι του πάνω σε τραπεζάκι του Μεγάρου, έγραψαν οι δημοσιογράφοι και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τον σταύρωσαν σε χρόνο dt.

Οι Βρετανοί δήλωσαν την ντροπή τους για τον «τύπο» που έχουν για πρωθυπουργό και όλοι οι υπόλοιποι γελούσαν με το πάθημά τους. 

Ο Μπόρις Τζόνσον άλλωστε, έχει δώσει πολλές αφορμές για τέτοιου είδους κριτική, ενώ δεν είναι και το είδος του πολιτικού που σέβεται το πρωτόκολλο - μόλις πρόσφατα έκοψε τα πολύ ατίθασα μαλλιά του, κι αυτό, λένε οι κακές γλώσσες, μόνο μετά από παρότρυνση της 31χρονης συντρόφου του, Κάρι Σίμοντς. 

boris_Johnson_papoutsi


Όμως αυτή τη φορά, έπεσαν όλοι έξω. Ο Μπόρις Τζόνσον δεν έκανε στον Μακρόν μια επίδειξη ανάγωγων τρόπων, αλλά αντίθετα προσπάθησε να τον ακολουθήσει στο χιούμορ του - μάλλον δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο. 

Το βίντεο από το συγκεκριμένο ενσταντανέ της επίσκεψης Τζόνσον στα Ηλύσια έδωσε όλες τις απαντήσεις: Ο Μακρόν αστειεύεται στον Μπόρις Τζόνσον πως μπορεί να νιώσει άνετα, να βάλει και τα πόδια πάνω στο τραπέζι κι εκείνος... ακολουθεί την παρέναιση, δημιουργώντας ένα φωτογραφικό καρέ που θα τον ακολουθεί για πάντα...

Κλείσιμο
British PM Boris Johnson Feels at Home in France

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης