Νέα Υόρκη: Έκλεισε τη νύχτα η George Washington Bridge λόγω απειλής για βόμβα

Νέα Υόρκη: Έκλεισε τη νύχτα η George Washington Bridge λόγω απειλής για βόμβα

Και τα δύο επίπεδα της γέφυρας, που συνδέει τη Νέα Υόρκη με το Νιου Τζέρσι και περνάει πάνω από τον ποταμό Χάντσον, παραδόθηκαν αργότερα στην κυκλοφορία

gwb
Η εμβληματική Γέφυρα Τζορτζ Ουάσινγκτον (George Washington Bridge) της Νέας Υόρκης, μια από τις πιο πολυχρησιμοποιούμενες στον κόσμο, έκλεισε εν μέρει το βράδυ της Πέμπτης, εξαιτίας απειλής για βόμβα, ανακοίνωσαν οι αρχές αυτής της μητρόπολης των ΗΠΑ.

Όλες οι λωρίδες στο υψηλότερο επίπεδο της γέφυρας — έχει δύο — έκλεισαν για αυτοκίνητα και πεζούς περί τις 21:00 [04:00 ώρα Ελλάδας] αφού οι αρχές ειδοποιήθηκαν για ύποπτο πακέτο, εξήγησε ο Μπιλ ντε Μπλέιζιο μέσω του λογαριασμού του δημάρχου στο Twitter.



Ο Ντε Μπλέιζιο προέτρεψε τους νεοϋορκέζους να αποφεύγουν το τμήμα του οδικού δικτύου που περνάει από τη γέφυρα και να προτιμούν εναλλακτικές διαδρομές για τις μετακινήσεις τους.

Και τα δύο επίπεδα της γέφυρας, που συνδέει τη Νέα Υόρκη με το Νιου Τζέρσι και περνάει πάνω από τον ποταμό Χάντσον, παραδόθηκαν αργότερα στην κυκλοφορία, σύμφωνα με ενημέρωση του δημάρχου.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης