Επίσκεψη Τραμπ στο Τέξας μετά το μακελειό: «Είμαι πολύ δημοφιλής εδώ»

Επίσκεψη Τραμπ στο Τέξας μετά το μακελειό: «Είμαι πολύ δημοφιλής εδώ»

Συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές που φρόντισαν τραυματίες της αιματηρής επίθεσης - Δεν έχασε όμως ευκαρία να επιτεθεί στον  Μπέτο Ο'Ρουρκ, υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών - Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφτηκε το Οχάιο όπου ήρθε αντιμέτωπος με διαμαρτυρίες διαδηλωτών

000_1JD8GY
Με πολλά από τα θύματα του μακελειού στο Τέξας να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου στο Ελ Πάσο, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, καθώς βρέθηκε εκεί για να συγχαρεί γιατρούς και νοσηλευτές, δε άργησε να μιλήσει για τους πολλούς υποστηρικτές που έχει στην πόλη.

«Μιλάμε για σας σε όλο τον κόσμο», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στους γιατρούς, σύμφωνα με ένα βίντεο που κινηματογραφήθηκε από κινητό τηλέφωνο και μεταδόθηκε σε τοπικό κανάλι. 

Και τότε, γρήγορα, άρχισε να μιλά για μια προεκλογική συγκέντρωση που είχε διοργανώσει η καμπάνια του τον Φεβρουάριο στην πόλη του Τέξας. «Ήταν ένα πλήθος», είπε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν «διπλάσιοι» ακόμη υποστηρικτές του εκεί έξω.

Πάντως, λίγες ώρες αφότου επισκέφθηκε το Οχάιο, όπου διαδηλωτές τον υποδέχθηκαν με πανό διαμαρτυρίας, ο Τραμπ συνάντησε κύμα παραπόνων και στο Τέξας για το θέμα της οπλοκατοχής. 

000_1JE7R3


Χωρίς να πάρει ανάσα, επιτέθηκε στον Μπέτο Ο'Ρουρκ, υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών στην κούρσα των προεδρικών εκλογών του 2020, που είχε διοργανώσει συγκέντρωση την ίδια μέρα τον Φεβρουάριο, για να διαμαρτυρηθεί για την έλευση του μεγιστάνα προέδρου.

Ο Ο'Ρουρκ αυτός «ο τρελός», συνέχισε ο Τραμπ «συγκέντρωσε περίπου 400 άτομα σε ένα χώρο στάθμευσης».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγιστάνας πρόεδρος έχει επανέλθει στο ερώτημα ποιες από τις δύο συγκεντρώσεις μάζεψαν μεγαλύτερο κόσμο εκείνη την ημέρα.

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε, πριν από ένα 24ωρο, στο Ελ Πάσο για να τιμήσει τους 22 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά ενός νεαρού άνδρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης