Πινακοθήκη Λονδίνου: Με ψυχολογικά προβλήματα ο 17χρονος που έσπρωξε το παιδί από τον 10ο όροφο

Πινακοθήκη Λονδίνου: Με ψυχολογικά προβλήματα ο 17χρονος που έσπρωξε το παιδί από τον 10ο όροφο

Ξέφυγε από την προσοχή των συνοδών του - Παλεύει για τη ζωή του ο εξάχρονος Γάλλος που βρισκόταν στο Λονδίνο για διακοπές

tate-londino-ena
Ψυχικά άρρωστος είναι ο 17χρονος που έσπρωξε ένα εξάχρονο παιδάκι από τον 10ο όροφο της Πινακοθήκης Tate του Λονδίνου το Σάββατο, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Daily Mail.

Πηγές από την αστυνομία ανέφεραν ότι ο 17χρονος κατόρθωσε να ξεφύγει από την προσοχή των συνοδών του και δευτερόλεπτα μετά έσπρωξε το παιδί στο κενό.

Ο εξάχρονος είναι Γάλλος και βρισκόταν στο Λονδίνο για διακοπές. Τώρα νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση. Ο δράστης, που βρισκόταν στην Πινακοθήκη για περισσότερες από δύο ώρες πριν το συμβάν, άρπαξε τον εξάχρονο από το χέρι της μητέρας του και τον πέταξε στο κενό. Το παιδί προσγειώθηκε στον πέμπτο όροφο του κτηρίου και άμεσα, με ελικόπτερο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο 17χρονος, που δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους, πάσχει από σχιζοφρένεια και υπό κανονικές συνθήκες του επιτρέπεται η έξοδος από το σπίτι μόνο με την συνοδεία δύο ατόμων.

Για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας, ενώ στον 17χρονο, που βρίσκεται υπό κράτηση, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης