Χονγκ Κονγκ: Επίθεση οργισμένων διαδηλωτών σε οδηγό που σταμάτησε ογκώδη πορεία - Βίντεο

Χονγκ Κονγκ: Επίθεση οργισμένων διαδηλωτών σε οδηγό που σταμάτησε ογκώδη πορεία - Βίντεο

Χάος επικρατεί στους δρόμους με χιλιάδες πολίτες να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και την κοινωνική αναταραχή να μαίνεται

017_219181
Το απόλυτο χάος επικρατεί στο Χονγκ Κονγκ, με τον πόλεμο ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές να μαίνεται, την παράλυση να επικρατεί μετά τη γενική απεργία και τα σιδηροδρομικά δρομολόγια να ακυρώνονται. Σε αυτό το σκηνικό του κοινωνικού πανικού, με χιλιάδες πολίτες να ξεχύνονται στους δρόμους κλείνοντάς τους, ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να διακόψει την ογκώδη πορεία διαμαρτυρίας, καθώς βρέθηκε στη μέση δρόμου όπου εξελισσόταν η κοινωνική αναταραχή.

Τίποτα όμως δεν φάνηκε να σταματά τους οργισμένους διαδηλωτές. Τη στιγμή που ο οδηγός βγήκε από  το αυτοκίνητο, δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από πολίτη που συμμετείχε στην πορεία διαμαρτυρίας. Αμέσως μετά, όπως καταγράφεται στο βίντεο που κάνει τον  γύρο των κοινωνικών δικτύων, ένας άντρας σταμάτησε τον εξαγριωμένο διαδηλωτή που επιδόθηκε σε κίνηση βίας.

Το ρεύμα θυμού, ωστόσο, δεν κόπασε καθώς ο οδηγός δεν έφευγε από το σημείο και οι διαδηλωτές τον πλησίασαν φωνάζοντάς του να κάνει στην άκρη. Παρέμεινε σταθμευμένος στο σημείο και τελικά συμμετέχοντες στην πορεία έσπασαν το μπροστινό τζάμι του αυτοκινήτου του, το οποίο και έγινε θρύψαλλα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης