Μακελειό στο Τέξας: Νεκρός και ο σύζυγος της μητέρας που έγινε ασπίδα για το μωρό της

Μακελειό στο Τέξας: Νεκρός και ο σύζυγος της μητέρας που έγινε ασπίδα για το μωρό της

Στο «φως» συγκλονιστικές ιστορίες των θυμάτων της ένοπλης επίθεσης στο Ελ Πάσο του Τέξας

anchondo-49332696-2205229379527711-1064576638668242944-n
Σοκ προκάλεσε στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο το διπλό μακελειό που σημειώθηκε στο Οχάιο και το Τέξας το Σαββατοκύριακο και είχε σαν αποτέλεσμα 29 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Αμερικανικά και όχι μόνο μέσα ενημέρωσης «φέρνουν στο φως» συγκλονιστικές ιστορίες των θυμάτων της ένοπλης επίθεσης στο Ελ Πάσο του Τέξας.

Ανάμεσα στα 20 θύματα του μακελάρη είναι και η 25χρονη Τζόρνταν Ανκόντο, η οποία έχασε τη ζωή της από τις σφαίρες του αλλά με αυτόν τον τρόπο έσωσε τη ζωή του νεογέννητου μωρού της!

Η 25χρονη ήταν στο Walmart την ώρα που συνέβη η επίθεση, μαζί με το μόλις δύο μηνών μωρό της και τον σύζυγό της Αντρέ Ανκόντο.
Την ώρα που ο μακελάρης άρχισε να πυροβολεί, η ίδια, για να γίνει ασπίδα για το παιδί της, έβαλε το κορμί της μπροστά και δέχτηκε τις σφαίρες του δολοφόνου, σώζοντας με αυτόν τον τρόπο το μωρό της.

Το κράτησε αγκαλιά για να το σώσει και το μωρό απλά τραυματίστηκε, υπέστη κατάγματα, κάτι που, σύμφωνα με τους γιατρούς, έγινε μετά την πτώση της μητέρας του στο έδαφος, από τις σφαίρες που είχε δεχτεί.

Κλείσιμο
Η 25χρονη Τζόρνταν είχε άλλα δύο παιδιά, ενώ ανάμεσα στα θύματα που αναγνωρίστηκαν είναι και ο σύζυγός της, Αντρέ Ανκόντο, με τα τρία τους παιδιά να μένουν πλέον ορφανά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης