Βραζιλία: Γκάνγκστερ ντύθηκε σαν... την κόρη του για να αποδράσει από την φυλακή!

Βραζιλία: Γκάνγκστερ ντύθηκε σαν... την κόρη του για να αποδράσει από την φυλακή!

Φόρεσε μάσκα σιλικόνης και μακριά περούκα, στενό τζιν και ροζ μπλουζάκι και πήγε να βγει από την κεντρική έξοδο των φυλακών

brazilianos-kori-apodrasi
Ένας Βραζιλιάνος γκάνγκστερ επιχείρησε να δραπετεύσει από την φυλακή μεταμφιεσμένος σαν την... κόρη του!

Το κορίτσι είχε επισκεφθεί τον πατέρα στη φυλακή και επιχείρησαν να ανταλλάξουν θέσεις, με τον διαβόητο κακοποιό να βγαίνει από την κύρια έξοδο, πριν οι φύλακες σε κεντρικό σωφρονιστικό κατάστημα του Ρίο ντε Τζανεϊρο αντιληφθούν τι συνέβαινε και τον ξαναγυρίσουν πίσω στο κελί του.

Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press και δράστης είναι ο Κλαουβίνο ντα Σίλβα, γνωστός με το παρατσούκλι «Σόρτι». Τελικά, τον πρόδωσε η νευρικότητά του, κι έτσι υπεβλήθη σε έξτρα έλεγχο, ο οποίος αποκάλυψε την απάτη.

Η αστυνομία ακόμα ερευνά το γεγονός η 19χρονη κόρη του να ήξερε το σχέδιο του πατέρα της να την αφήσει στη φυλακή στη θέση του ή αν έπεσε κι αυτή θύμα του αδίστακτου άντρα.

Το αρμόδιο υπουργείο της Βραζιλίας πάντως δημοσιοποίησε φωτογραφίες του «Σόρτι» μεταμφιεσμένου σε 19χρονη κοπέλα. Φορούσε στο πρόσωπο μια γυναικεία μάσκα από σιλικόνη, μακριά περούκα, στενό τζιν παντελόνι και ένα ροζ μπλουζάκι, ενώ υπάρχει και βίντεο που τον δείχνει να βγάζει την μεταμφίεση και να αποκαλύπτει τον πραγματικό του εαυτό.

AGENTES PENITENCIÁRIOS CAPTURA PRESO EM BANGU 3
Κλείσιμο


Ο ντα Σίλβα ήταν ο αρχηγός της συμμορίας «Red Command», που θεωρείται από τις πιο εγκληματικές στην Βραζιλία, με δράση στην διακίνηση ναρκωτικών σε μεγάλο μέρος του Ρίο.

Δείτε βίντεο: Γκάνγκστερ ντύθηκε σαν... την κόρη του για να αποδράσει από την φυλακή!
Γκάνγκστερ ντύθηκε σαν... την κόρη του για να αποδράσει από την φυλακή!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης