Ντιτρόιτ: Την έφαγε o σκύλος της

Ντιτρόιτ: Την έφαγε o σκύλος της

Η 80χρονη από το Ντιτρόιτ έπασχε από ψυχαναγκαστική συσσώρευση αντικειμένων και το σπίτι της ήταν γεμάτο σκουπίδια - Το νεκρό της σώμα είχε φαγωθεί σε αρκετά σημεία από τον ίδιο της τον σκύλο - Νεκρός εντοπίστηκε κι ο σκύλος

detroit
Το νεκρό σώμα μιας γυναίκας, που ζούσε στο σπίτι της στο Ντιτρόιτ και έπασχε από το σύνδρομο της ψυχαναγκαστικής συσσώρευσης αντικειμένων, εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα στο σπίτι της. Μάλιστα, σε αρκετά του σημεία ήταν φαγωμένο από ζώα, ακόμα και από τον ίδιο της τον σκύλο!

Η 80χρονη Sally Honeycheck εντοπίστηκε αρκετές εβδομάδες μετά τον θάνατό της, με το άψυχο σώμα να βρίσκεται πάνω σε μια καρέκλα, ενώ ο χώρος στον οποίο ζούσε, ήταν γεμάτος βρωμιά, από την υπερβολική συσσώρευση αντικειμένων.

Το πτώμα της βρέθηκε, αρχικά, από μια ξάδερφή της, η οποία αποφάσισε να την επισκεφτεί για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Όταν έφτασε στο σπίτι και αφού διαπίστωσε πως τα σκουπίδια είχαν κατακλύσει τα δωμάτια, βρήκε νεκρή τόσο την Honeycheck, όσο και τον σκύλο της.

«Κι όμως, αν έβλεπε κάποιος το σπίτι από έξω, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι γινόταν μέσα» σχολίασε η ξαδέρφη της Honeycheck.

Είναι αδιευκρίνιστο αν ο σκύλος -ή τα άλλα ζώα που εικάζεται ότι την έφαγαν- την σκότωσε ή ό,τι συνέβη έγινε μετά το θάνατό της 80χρονης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης