Μακελειό στο Ελ Πάσο: Αυτός είναι ο 21χρονος δράστης

Μακελειό στο Ελ Πάσο: Αυτός είναι ο 21χρονος δράστης

Συνελήφθη ο 21χρονος Patrick Crusius από το Ντάλας που πυροβολούσε αδιακρίτως στο Walmart του Ελ Πάσο στο Τέξας - «Μανιφέστο» 4 σελίδων του μακελάρη μελετά το FBI  - «Έμπνευση» από τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας είχε ο 21χρονος

drastis
Ο 21χρονος Patrick Crusius από το Ντάλλας, που την επόμενη εβδομάδα θα κλείσει τα 21 του χρόνα, είναι ο φερόμενος μακελάρης του Ελ Πάσο.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από τη φρικαλέα πράξη του, είχε ποστάρει ένα μανιφέστο τεσσάρων σελίδων στο διαδίκτυο, το οποίο κυλοφόρησε στα social media και αυτές τις ώρες εξετάζεται από το FBI.
Δείτε τον 21χρονο σφαγέα του Ελ Πάσο την ώρα που εισέβαλε οπλισμένος στο εμπορικό κέντρο:


Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, ο Crusius έχει επηρεαστεί από τον δράστη του μακελειού στα τεμένη της πόλης Christchurch της Νέας Ζηλανδίας τον Μάρτιο, όταν περισσότεροι από 50 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τα πυρά του.

Κλείσιμο
Ο 21χρονος σφαγέας και συντάκτης του «μανιφέστου», χαρακτηρίζει την φρικιαστική ενέργειά του στο Walmart σαν «απάντηση στην ισπανόφωνη εισβολή στο Τέξας» και εκφράζει εξτρεμιστικές απόψεις, υποστηρίζοντας τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας.

Δείτε τον δράστη τις πρώτες στιγμές μετά τη σύλληψή του

Στην εικόνα που ακολουθεί, διακρίνεται ο 21χρονος Patrick Crusius από το Ντάλας, ενώ βρίσκεται στο περιπολικό, στις πρώτες στιγμές μετά τη σύλληψή του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης