Η Βουλγάρα Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα κέρδισε σε δύο ψηφοφορίες τον Ολλανδό πρώην επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ αλλά δεν εξασφάλισε τη στήριξη της πλειοψηφίας των κυβερνήσεων των κρατών της ΕΕ - Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για να αρθεί το αδιέξοδο
Η Βουλγάρα διευθύνουσα σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα κέρδισε τη στήριξη της πλειοψηφίας των κυβερνήσεων των κρατών της ΕΕ για να λάβει το χρίσμα της Ένωσης για την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αλλά απέτυχε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη πλειοψηφία για να οριστεί υποψήφια, δήλωσε ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος.
Έπειτα από δύο γύρους ψηφοφοριών, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις παρέμειναν διαιρεμένες για τον ορισμό του υποψηφίου για το ΔΝΤ, πρόσθεσε η πηγή.
Ένας υποψήφιος χρειάζεται να εξασφαλίσει το 55% των ψήφων των 28 κρατών-μελών, ποσοστό που αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 65% των πληθυσμών των κρατών μελών.
Ο Ολλανδός πρώην επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, είναι ο μοναδικός συνυποψήφιος της Γκεοργκίεβα, έπειτα από την αποχώρηση τριών άλλων υποψηφιοτήτων.
Οι συζητήσεις συνεχίζονται σήμερα για να αρθεί το αδιέξοδο.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.