Φρικιαστικός θάνατος για δίδυμα 11 μηνών στη Νέα Υόρκη: Τα ξέχασε ο πατέρας τους στο αυτοκίνητο

Φρικιαστικός θάνατος για δίδυμα 11 μηνών στη Νέα Υόρκη: Τα ξέχασε ο πατέρας τους στο αυτοκίνητο

Ο 37χρονος έκανε κανονικά το οχτάωρό του και θυμήθηκε ότι είχε μαζί του τα δύο βρέφη όταν ξεκίνησε για να επιστρέψει σπίτι του

nypd-crime
Φρικιαστικό θάνατο βρήκαν δύο δίδυμα μόλις 11 μηνών στη Νέα Υόρκη όταν τα ξέχασε κλειδωμένα στο αυτοκίνητο ο πατέρας τους!

Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, με τη θερμοκρασία να είναι της τάξης των 30 βαθμών Κελσίου, όταν ο 37χρονος πατέρας των δύο διδύμων —ένα αγόρι και ένα κορίτσι— τα άφησε στο αυτοκίνητο πριν να παρουσιαστεί στην εργασία του ως κοινωνικός λειτουργός σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι ο 37χρονος πατέρας έκανε κανονικά το οχτάωρό του και αντιλήφθηκε ότι ξέχασε τα παιδιά του στο πίσω κάθισμα, αφού ξεκίνησε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τους New York Times, ήταν τότε που σταμάτησε το αυτοκίνητο και βγήκε ουρλιάζοντας από αυτό.

Την αστυνομία ειδοποίησε ένας αυτόπτης μάρτυρας που ενημέρωσε ότι το ένα από τα δύο βρέφη δεν αναπνέει. Μέχρι να φτάσει όμως βοήθεια, και τα δύο βρέφη είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή.

Ο 37χρονος συνελήφθη με τις εισαγγελικές αρχές της Νέας Υόρκης να αναμένεται να του απαγγείλουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης