Βρετανία: H αγαπημένη του Μπόρις Τζόνσον γίνεται fashion icon

Βρετανία: H αγαπημένη του Μπόρις Τζόνσον γίνεται fashion icon

Το λουλουδένιο φόρεμα της Κάρι Σίμοντς, αξίας 135 ευρώ, με το οποίο εμφανίστηκε κατά την πρώτη του νέου Βρετανού πρωθυπουργού ομιλία έξω από την Nτάουνινγκ Στρητ, έχει γίνει ανάρπαστο

johnson_forema
Fashion icon γίνεται η αγαπημένη του νέου πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, καθώς το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε κατά την πρώτη του ομιλία έξω από την Nτάουνινγκ Στρητ, είναι ανάρπαστο.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild», επικαλούμενη τον βρετανικό Τύπο, το λουλουδάτο φόρεμα της Κάρι Σίμοντς που φέρει την υπογραφή του οίκου «Ghot Luella», αξίας 135 ευρώ, ξεπούλησε μετά την εμφάνισή της στο Λονδίνο.

Η 31χρονη Κάρι Σάιμοντς, φορώντας ένα φλοράλ ροζ φόρεμα με nude γόβες, καθόταν προχθές ανάμεσα στο πλήθος απέναντι από την Ντάουνινγκ Στριτ, περιμένοντας τον νέο Βρετανό πρωθυπουργό.

Ο 54χρονος πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και νυν πρωθυπουργός είναι ζευγάρι με την πρώην διευθύντρια επικοινωνίας του Συντηρητικού κόμματος, την 31χρονη Κάρι.

Ορισμένοι σύμβουλοι του Μπόρις Τζόνσον πιστεύουν ότι η Σίμοντς θα μπορούσε να παίξει πολύτιμο ρόλο στο πλευρό του, καθώς έχει ήδη συμβάλει στη βελτίωση της εικόνας του. Άλλοι φοβούνται ότι θα σταθεί αφορμή για να επικεντρωθεί ο κόσμος στο άστατο οικογενειακό παρελθόν του.Η ίδια πάντως διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Σε λίγες ώρες, το ζευγάρι θα μετακομίσει στο «Nο 11» -έτσι έχουν «βαπτίσει» τα βρετανικά ΜΜΕ την ερωτική φωλιά του ζευγαριού, αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, στο νότιο Λονδίνο.

Η ανύμφευτη «Πρώτη Κυρία» της Βρετανίας δεν επιθυμεί να διαβεί το κατώφλι της Ντάουνιγκ Στρητ , πιθανόν γιατί το ζευγάρι δεν έχει ακόμη επισημοποιήσει την σχέση του. Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», ο Τζόνσον θα πηγαινοέρχεται από την ερωτική φωλιά στην Ντάουνινγκ Στρητ. Και εάν ο Τζόνσον αποφασίσει να βάλει βέρα στο δεξί, τότε θα γίνει ο πρώτος πρωθυπουργός της Βρετανίας που παντρεύεται στη διάρκεια της θητείας του έπειτα από 250 χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης