Βρετανία: Καθηγήτρια προσφέρθηκε να κάνει μασάζ σε 15χρονο και οδηγήθηκε στο δικαστήριο

Βρετανία: Καθηγήτρια προσφέρθηκε να κάνει μασάζ σε 15χρονο και οδηγήθηκε στο δικαστήριο

Η 43χρονη φέρεται να εξομολογήθηκε σε φίλο της ότι είχε αγοράσει νέα εσώρουχα για το ραντεβού που είχε κλείσει με τον ανήλικο σε δωμάτιο ξενοδοχείου

43xro-old
Ακόμα και το ενδεχόμενο φυλάκισης αντιμετωπίζει μια 43χρονη καθηγήτρια στη Μεγάλη Βρετανία η οποία κανόνισε να συναντήσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου έναν 15χρονο στον οποίο πρότεινε να του κάνει μασάζ.

Η Λίντια Μπίτι-Μίλιγκαν, η οποία έχει δύο παιδιά, φέρεται να έχει ανταλλάξει μηνύματα με τον 15χρονο στα οποία του έγραφε ότι «δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι» προσφέροντας του μασάζ.

Σε ένα άλλο μήνυμα η 43χρονη εκπαιδευτικός απάντησε «συγκλονίζεις το κεφάλι οπότε μπορεί και να σε αγαπώ».

Η ίδια φέρεται, επίσης, να εξομολογήθηκε σε φίλο της ότι ήταν μεγάλη η προσμονή της για τη συνάντηση και ότι είχε αγοράσει νέα εσώρουχα για την περίσταση.

Ο πρώτος που σήμανε συναγερμό για τη συμπεριφορά της 43χρονης ήταν ένας συνάδελφός της ο οποίος παρατήρησε ότι «συμπεριφερόταν με πολύ μεγάλη οικειότητα» προς τον 15χρονο. Όταν, δε, έκανε την επισήμανση στην 43χρονη εκείνη του έδειξε το μήνυμα για το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί για το περασμένο Σάββατο το βράδυ.

Στο δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε η 43χρονη υποστήριξε ότι ο μόνος λόγος που είχε στην κατοχής της τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του 15χρονου ήταν «για να τον στηρίξω» επειδή, κατά την ίδια, το αγόρι ήταν αγχωμένο.

Κλείσιμο
Όσον αφορά το γιατί έκλεισε το ραντεβού σε ξενοδοχείο η ίδια υποστήριξε ότι το έκανε επειδή είχε αναγνωρίσει ότι είχε ξεπεράσει τα όρια στη σχέση καθηγητή-μαθητή και ήθελε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον 15χρονο.

Τα επιχειρήματά της, ωστόσο, δεν έπεισαν τον δικαστή ο οποίος αποφάσισε αφενός να την εντάξει στη λίστα με όσους έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα και αφετέρου να την προειδοποιεί ότι μπορεί να οδηγηθεί τελικά στη φυλακή διατάσσοντας περαιτέρω έρευνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης