Δήμαρχος στις ΗΠΑ βάζει συνεχώς το Baby Shark για να διώξει τους άστεγους!

baby-shgark

Το απόλυτο χιτ για τα παιδιά μικρής ηλικίας χρησιμοποιείται για να διώχνει τους άστεγους από αίθριο χώρου για συνεστιάσεις σε δήμο της Φλόριντα

Το Baby Shark τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στο τραγούδι με τη μεγαλύτερη επιτυχία για τα παιδιά που παρακολουθούν μετά μανίας τους δύο μικρούς ήρωες του βίντεο κλιπ να τραγουδούν για την «οικογένεια των καρχαριών».

Την ίδια ώρα, όμως, το εν λόγω τραγούδι έχει γίνει «εφιάλτης» για αρκετούς γονείς που δεν αντέχουν να ακούσουν για μια ακόμη φορά το μονότονο ρυθμό του.

Τη δεύτερη «ιδιότητα» του τραγουδιού φαίνεται ότι θέλησε να αξιοποιήσει ο δήμαρχος της πόλης Γουέστ Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα ο οποίος αποφάσισε να παίζει συνεχώς το Baby Shark σε χώρο του δήμου στο αίθριο του οποίου συχνά βρίσκουν καταφύγιο άστεγοι.

Baby Shark | Animal Songs | PINKFONG Songs for Children


Ο συγκεκριμένος χώρος, όταν λειτουργεί, φιλοξενεί γάμους και άλλες παρεμφερείς εκδηλώσεις, αποφέροντας στα ταμεία του δήμου το ποσό των 240.000 σε ετήσια βάση, με τον δήμαρχο να παραπονιέται για τα ανθρώπινα περιττώματα και τα άλλα ανθυγιεινά ευρήματα που ανακαλύπτουν οι υπηρεσίες καθαριότητας.

«Το μέτρο έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό και έχει προσωρινή ισχύ προκειμένου ο χώρος να είναι προσβάσιμος σε όλους έχουν ή θέλουν να το νοικιάσουν» υποστήριξε η επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος του δήμου.

Όπως εξήγησε, το τραγούδι ξεκινά να παίζει όποτε βρίσκεται κάποιος στο αίθριου του χώρου «που είναι ένας μικρός χώρος σε σχέση με την συνολική έκταση του χώρου».

Στο παρελθόν ο δήμος είχε προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την κλασσική μουσική ως αποτρεπτικό μέσο κατά των εμπόρων ναρκωτικών με την μονάδα, όμως, που έδινε ηλεκτρικό ρεύμα στα ηχεία να καταλήγει κατεστραμμένη.

Άστεγος, πάντως, που μίλησε στο FOX, είπε ότι η συνεχής επανάληψη δεν τον έχει σταματήσει από το να βρίσκει καταφύγιο στον χώρο «αν και το τραγούδι ακούγεται συνέχεια, ξανά και ξανά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης