Τραμπ: Μικρότερη επιρροή από Ομπάμα στους Αμερικανούς μέσω Twitter

043_dpa-pa_2105_122370034

Σύμφωνα με έρευνα του κέντρου Pew, το 19% των Αμερικανών ακολουθεί τον επίσημο λογαριασμό του προέδρου των ΗΠΑ - Toν Μπαράκ Ομπάμα ακολουθούσε το 26%

Ντόναλντ Τραμπ και Twitter: Γνωστή είναι η σχέση αγάπης που έχει αναπτύξει ο Αμερικανός πρόεδρος με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τα tweet του έχουν πάψει πλέον να εμφανίζονται μία μόνο φορά την ημέρα. Ανά μία ώρα σχεδόν ο πλανητάρχης σχολιάζει, με το γνωστό του ύφος, κάθε πτυχή της επικαιρότητας προκαλώντας αντιδράσεις, ενώ συνηθίζεται από μέρους του και να προκαλεί τριγμούς στη διπλωματική σκακιέρα.

Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, οι χρήστες του Διαδικτύου να μείνουν...ασυγκίνητοι από τη ζωηρή ενασχόληση του Τραμπ με το Twitter.

Σύμφωνα με έρευνα του κέντρου Pew, το 19% των Αμερικανών ακολουθεί τον επίσημο λογαριασμό του προέδρου των ΗΠΑ, που απαριθμεί σχεδόν 62 εκατομμύρια followers.

Το Pew Research Center σχολιάζει, πάντως, ότι η επιρροή του Τραμπ στο Twitter, το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παραμένει περιορισμένη, καθώς μόλις το 22% των Αμερικανών ενηλίκων διαθέτει λογαριασμό σε αυτήν την πλατφόρμα.

Επομένως, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει μικρότερη επιρροή στους Αμερικανούς χρήστες του Twitter σε σύγκριση με τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο ακολουθούσε το 26% των χρηστών του Twitter στις ΗΠΑ.

Μεταξύ των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, σχεδόν 3 Ρεπουμπλικανοί στους 10 ακολουθούν τον Τραμπ, ενώ το ποσοστό των Δημοκρατικών ακολούθων του ανέρχεται σε 13%.

ΣΧΟΛΙΑ

Ηρεμήστε

Ακόμα και είναι ετσι που δεν είναι, συγκρίνετε θέματα άσχετα μεταξύ τους που δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα! Όσο συνεχίζετε το «κυνήγι» στον τραμπ τοσο δυναμώνει, η τακτική αυτή δεν περναει πλέον ΚΑΗΚΕ. Θα βγάλετε τον τραμπ ξανα πρόεδρο με ποσοστα σοσιαλιστικά (90%) όσο συνεχίζετε αυτό το «βιολί»

...

Τραμπ: Ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ που πάτησε στα εδάφη της Βόρειας Κορέας. Εσείς φοβόσασταν ότι την πρώτη εβδομάδα της προεδρίας του θα έκανε πυρηνικό πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα. Ο Ομπάμα αιματοκύλησε τη Συρία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

8f379165-russia-explosion-01

Η κρατική πυρηνική υπηρεσία της Ρωσίας παραδέχθηκε ότι πυρηνικοί τεχνικοί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια δοκιμής κινητήρα πυραύλου στην Λευκή Θάλασσα - Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι η Ουάσινγκτον είχε προετοιμαστεί πολύ καιρό πριν για την αποχώρηση από την Συνθήκη των Πυρηνικών Οπλων

foto-brazil

Σκοπευτής της αστυνομίας πυροβόλησε τον άντρα που απειλούσε να βάλει φωτιά στο όχημα - Σύμφωνα με τς αναφορές, το όπλο που κρατούσε, ήταν ψεύτικο - Ασφαλείς όλοι οι επιβάτες

trump_veto

Τη γηραιά ήπειρο επισκέπτεται και πάλι ο πρόεδρος Τραμπ τέλος της εβδομάδας - Για δεύτερη φορά πάει στην Πολωνία, αλλά αποφεύγει τη Γερμανία - Εξάλλου, δεν υπάρχει κάτι που θα έκανε την Μέρκελ να τον υποδεχθεί ευχάριστα